disco, wasstraat

Discowasstraat in Utrecht trekt nieuwe klanten aan

Het heeft even geduurd voordat het alom bekend werd, maar inmiddels heeft de disco-wasstraat van Shell tankstation De Wetering in Utrecht een vaste schare fans. Elke vrijdagavond opent hier de disco-wasstraat zijn deuren voor publiek. Dat zijn voornamelijk ouders met kinderen en tieners.

Een harde beat; kleurrijke lampen; stroboscopen en laserstralen. Je verwacht het niet in een wasstraat maar toch heeft pomphouder Johan Teunissen van het Shell tankstation gekozen om zijn wasstraat wat spectaculairder te maken. “Ik heb het een beetje afgekeken van een actie van een collega. Toen dacht ik: dat kan ik ook en dat is gebleken.”

Muzieksoorten

Met maar een paar kleine aanpassingen op het gebied van licht en muziek is het disco-wassen nu een begrip geworden in de wijde omgeving. “Dat gebeurt echt door mond tot mond-reclame. Het wassen kost niets extra en is voor een hele grote groep toch erg leuk.”

Teunissen heeft vooralsnog geen voornemen om ook andere muzieksoorten in zijn wasstraat in te voeren. “Ik sluit niets uit maar voorlopig houden we het even hier bij.” Het disco-wassen is elke vrijdagavond van 18.00 tot 22.00 uur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

1 reactie op “Discowasstraat in Utrecht trekt nieuwe klanten aan”

jan de b|15.12.11|21:39

En dat de Shell wel hier meer geassocieerd wil worden. ???!!!???
En nee maar een spandoek met een ludieke tekst moet gelijk wel.
Leve onze Koninklijken Shell en hun manier van werken…..

wel lof voor de ondernemer

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.