BOVAG Wasbedrijven wil graag groeien naar 1000 leden

Binnen een aantal jaren groeien van 204 naar 1000 leden. Deze ambitieuze doelstelling heeft BOVAG Wasbedrijven vandaag uitgesproken aan de leden op het Cluster 3 congres in sportcentrum Papendal bij Arnhem. BOVAG Wasbedrijven groeide vorig jaar van 183 naar 204 leden.

Volgens voorzitter Vincent van den Dungen ligt er nog potentieel van meer dan 800 wasbedrijven braak. ‘Wanneer wij meer leden hebben, wordt onze stem zowel binnen BOVAG zelf, maar ook daarbuiten, beter gehoord.’

Kernwaarden

Deze 800 bedrijven, die nu nog geen BOVAG-lid zijn, zouden volgens Van den Dungen dezelfde kernwaarden uitdragen als de wasbedrijven die al bij de brancheorganisatie zijn aangesloten: ‘Kwaliteit en service staan voorop.’
Tijdens het congres werd Gerrit Middendorp met algemene stemmen voor een tweede termijn herkozen als penningmeester van BOVAG Wasbedrijven, zo meldt de BOVAGkrant.

Onderwerpen: ,

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

BOVAG Wasbedrijven wil graag groeien naar 1000 leden | TankPro.nl

BOVAG Wasbedrijven wil graag groeien naar 1000 leden

Binnen een aantal jaren groeien van 204 naar 1000 leden. Deze ambitieuze doelstelling heeft BOVAG Wasbedrijven vandaag uitgesproken aan de leden op het Cluster 3 congres in sportcentrum Papendal bij Arnhem. BOVAG Wasbedrijven groeide vorig jaar van 183 naar 204 leden.

Volgens voorzitter Vincent van den Dungen ligt er nog potentieel van meer dan 800 wasbedrijven braak. ‘Wanneer wij meer leden hebben, wordt onze stem zowel binnen BOVAG zelf, maar ook daarbuiten, beter gehoord.’

Kernwaarden

Deze 800 bedrijven, die nu nog geen BOVAG-lid zijn, zouden volgens Van den Dungen dezelfde kernwaarden uitdragen als de wasbedrijven die al bij de brancheorganisatie zijn aangesloten: ‘Kwaliteit en service staan voorop.’
Tijdens het congres werd Gerrit Middendorp met algemene stemmen voor een tweede termijn herkozen als penningmeester van BOVAG Wasbedrijven, zo meldt de BOVAGkrant.

Onderwerpen: ,

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.