Tankstation gesloten na brand in wasstraat

In een wasstraat bij een Gulf-tankstation aan de Lochemseweg in Epse ( Gelderland) is zaterdagmiddag brand ontstaan. De brand werd aan het einde van de middag ontdekt toen een klant zijn auto de Roll-over wilde inrijden en er plotseling dikke rookwolken en vlammen uit de Ceccato-wasstraat kwamen. Er vielen geen gewonden.

Wasstraat

Personeel van het tankstation probeerde de brand te bestrijden met brandblussers en werd later geholpen door de inmiddels gearriveerde brandweer. Hierna was het vuur snel onder controle. De wasstraat raakte zwaar beschadigd.

De brand zou zijn ontstaan door een technisch mankement in de wasinstallatie. Het tankstation is op last van de brandweer en gemeente voorlopig gesloten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.