mnex, rollover, carwash

Eerste Nederlandse high-speed rollover M’Nex25 gebouwd

Eenzet Carwash heeft de eerste high-speed roll-over M’Nex25 in Nederland gebouwd. De carwash staat op het industrieterrein aan de Buurstede 13 te Oosterwolde in Friesland.

Taxi Correct is de koper en heeft hiermee de primeur voor Nederland. De machine is van het Spaanse merk Istobal. De wasstraat uit de M’Nex serie werd vorig jaar door Istobal voor het eerst gepresenteerd op de Automechanika beurs in Düsseldorf. De eerste in Nederland is nu in gebruik genomen.

Rollover

De nieuwe M’Nex roll-overs hebben nieuwe luchtgeleidingtechnieken waardoor de droger stil droogt. De roll-over past daardoor binnen de strenge milieu-eisen. De rollover heeft een washoogte van 2,70 meter.

Taxi Correct gaat de carwash niet alleen voor het eigen wagenpark gebruiken. Iedereen kan zijn auto bij de nieuwe locatie laten wassen. Taxi Correct heeft ook de beschikking over twee Istobal N’Joywas premium wasboxen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.