bloemen

Washtec introduceert bloemengeur voor wasstraat

Het bedrijf Washtec heeft een bloemengeur ontwikkeld voor wasstraten: PowerFlower.  PowerFlower producten zijn te gebruiken in elk merk en type wasstraat.

Door de hoge concentratie geurstoffen blijft de bloemengeur langer in de washal hangen. Deze bloemengeur verdringt de geur van bijvoorbeeld hergebruikt water. De geur zit in de chemische producten als shampoo en schuim. Het product is daarom ook geschikt voor uitgebreide wasprogramma’s die meerdere producten gebruiken.

Producten

De nieuwe geur is voorzien van de aanduiding “Plus.” Het is verkrijgbaar als de volgende producten: InsectClean Plus, FoamClean Neutral Plus, FoamClean Forte Plus, ShampoClean Neutral, ShampoClean Forte en ShampoClean Foam Neutral.

De oude chemicaliën zonder PowerFlower zijn vervangen door de nieuwe producten. De prijs van wasproducten met PowerFlower is hetzelfde als de vervangen producten.

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.