wasstraat

Terberg past wasprogramma’s tankstations aan

wasstraat

Terberg Tankstations heeft het wasconcept bij de eigen tankstations aangepast. Voortaan worden de programma’s Budget, Goed, Beter, Best gehanteerd. Het is dezelfde indeling van wasprogramma’s die Shell hanteert.

De aanpassing is te verklaren omdat de Terberg Tankstations de Shell-vlag voeren. Terberg heeft tankstations in Nieuwegein aan de Plettenburgerbaan en in IJsselstein aan de Baronieweg (noord- en zuidzijde) en aan de Weg der Verenigde Naties (noord- en zuidzijde).

Carwash

Het wasprogramma Budget is het meest eenvoudige en goedkoopste programma. Bij Budget wordt het programma wassen, wielwassen en schuim voorwassen gevolgd. Het Budget-programma is ook het programma waarvoor gespaard kan worden met een vernieuwde spaarkaart met 35 stempels.

Goed is een uitgebreider programma. Naast het Budget-programma wordt de auto dan ook nog gedroogd en behandeld met was. Na Goed komt Beter. Daarbij wordt ook de onderkant van de auto meegewassen.

Wasprogramma

Het meest uitgebreide programma binnen het wasconcept van Terberg Tankstations is Best. Dit programma omvat alle elementen uit het Beter-programma plus een Superpolishwax conservering.

De aanpassing gaat in per 1 april 2011. Terberg Tankstations beschikt over Softcare rollovers met het SofTecs®-wasmateriaal. Dit materiaal zorgt voor glans zonder sporen op de lak achter te laten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.