digit dogwash

Savona en Digit Dogwash gaan samenwerken met wasstraat

digit dogwash

De specialist op het gebied van carwash-systemen Savona gaat samenwerken met Digit Dog. Digit Dog bestaat bekend als de hondenwasstraat van Nederland met Digit Dogwash. Savona gaat voor Digit Dog zorgdragen voor de formule bij tankstations en autowasstraten.

Digit Dog was al succesvol bij dierenspeciaalzaken, trimsalons, dierenartsen, tankstations en autowasstraten. Omdat Savona echter de specialist is voor de laatste twee bedrijfsgroepen, is de samenwerking opgezet.

Compleet pakket

Savona biedt pomphouders een compleet pakket, van ontwerp en begeleiding tot realisatie en service. Savona is reeds 40 jaar actief op de carwashmarkt van Nederland.

Met de Digit Dogwash moet de consument de mogelijkheid krijgen de hond professioneel te wassen, vlo- en teekvrij te maken en te drogen. Daarmee krijgt de consument een optie om buitenshuis de hond te wassen.

Meer aanloop

Savona en Digit Dog zijn er van overtuigd dat het concept meer aanloop zal genereren onder de klanten. Daarnaast vinden zij de Digit Dogwash een eyecatcher voor ieder bedrijf.

Auteur: Redactie

1 reactie op “Savona en Digit Dogwash gaan samenwerken met wasstraat”

Rob|22.06.11|23:34

Helemaal te gek. Savona kijkt uit naar een langdurige samenwerking.
Savona gespecialiseerd in wastechnieken
Neem gerust contact met ons op Savona.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.