Laaiin Aanhangwagens heeft onder de naam ‘Scan & Go’ een nieuw concept gelanceerd waarbij ondernemers die aanhangwagens verhuren dit zonder tussenkomst van personeel kunnen doen. H. van Dijkhuizen Energy & Mobility biedt bij het TotalEnergies-tankstation aan de Rivierenlandlaan in Tiel als eerste de nieuwe verhuurmogelijkheid.
'geen personeel nodig'

Laaiin Aanhangwagens lanceert ‘Scan & Go’ voor digitale verhuur via app

Scan & Go van Laaiin is onder meer mogelijk bij het TotalEnergies-tankstation van H. van Dijkhuizen Energy & Mobility aan de Rivierenandlaan in Tiel. Foto: Laaiin, 2024

Laaiin Aanhangwagens heeft onder de naam ‘Scan & Go’ een nieuw concept gelanceerd waarbij ondernemers die aanhangwagens verhuren dit zonder tussenkomst van personeel kunnen doen. H. van Dijkhuizen Energy & Mobility biedt bij het TotalEnergies-tankstation aan de Rivierenlandlaan in Tiel als eerste de nieuwe verhuurmogelijkheid.

Laaiin Aanhangwagens heeft verspreid over Nederland meer dan 550 trailers te huur bij tankstations en bouwmarkten. Onder de naam ‘Scan & Go’ heeft het bedrijf uit Hank nu een nieuw verhuurconcept gelanceerd. Het draait hierbij om de digitale verhuur van aanhangwagens via een speciale app. Consumenten die een aanhangwagen willen huren, kunnen de app downloaden en vervolgens een QR-code scannen die zich op de te huren aanhangwagen bevindt. Eenmaal gescand, ontkoppelt de aanhangwagen zichzelf om vervolgens te kunnen worden ingezet. Het hele proces van verhuur gebeurt volgens Laaiin volledig automatisch en zelfstandig door de klant. Op de verhuurlocatie is dan ook geen tussenkomst van personeel noodzakelijk. Ook de administratie en verhuur op het terrein gebeurt volgens Laaiin volledig automatisch.

24/7

Scan & Go is 24/7 beschikbaar zodat aanhangwagens van Laaiin 24 uur per dag en zeven dagen in de week door consumenten kunnen worden gehuurd. Scan & Go is als een van de eersten gelanceerd bij het TotalEnergies-tankstation aan de Rivierenlandlaan in Tiel, een tanklocatie in het netwerk van H. van Dijkhuizen Energy & Mobility (foto). Laaiin gaat de service de komende periode uitbreiden bij meer verhuurlocaties van eigen aanhangwagens.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Laaiin Aanhangwagens lanceert ‘Scan & Go’ voor digitale verhuur via app | TankPro.nl
Laaiin Aanhangwagens heeft onder de naam ‘Scan & Go’ een nieuw concept gelanceerd waarbij ondernemers die aanhangwagens verhuren dit zonder tussenkomst van personeel kunnen doen. H. van Dijkhuizen Energy & Mobility biedt bij het TotalEnergies-tankstation aan de Rivierenlandlaan in Tiel als eerste de nieuwe verhuurmogelijkheid.
'geen personeel nodig'

Laaiin Aanhangwagens lanceert ‘Scan & Go’ voor digitale verhuur via app

Scan & Go van Laaiin is onder meer mogelijk bij het TotalEnergies-tankstation van H. van Dijkhuizen Energy & Mobility aan de Rivierenandlaan in Tiel. Foto: Laaiin, 2024

Laaiin Aanhangwagens heeft onder de naam ‘Scan & Go’ een nieuw concept gelanceerd waarbij ondernemers die aanhangwagens verhuren dit zonder tussenkomst van personeel kunnen doen. H. van Dijkhuizen Energy & Mobility biedt bij het TotalEnergies-tankstation aan de Rivierenlandlaan in Tiel als eerste de nieuwe verhuurmogelijkheid.

Laaiin Aanhangwagens heeft verspreid over Nederland meer dan 550 trailers te huur bij tankstations en bouwmarkten. Onder de naam ‘Scan & Go’ heeft het bedrijf uit Hank nu een nieuw verhuurconcept gelanceerd. Het draait hierbij om de digitale verhuur van aanhangwagens via een speciale app. Consumenten die een aanhangwagen willen huren, kunnen de app downloaden en vervolgens een QR-code scannen die zich op de te huren aanhangwagen bevindt. Eenmaal gescand, ontkoppelt de aanhangwagen zichzelf om vervolgens te kunnen worden ingezet. Het hele proces van verhuur gebeurt volgens Laaiin volledig automatisch en zelfstandig door de klant. Op de verhuurlocatie is dan ook geen tussenkomst van personeel noodzakelijk. Ook de administratie en verhuur op het terrein gebeurt volgens Laaiin volledig automatisch.

24/7

Scan & Go is 24/7 beschikbaar zodat aanhangwagens van Laaiin 24 uur per dag en zeven dagen in de week door consumenten kunnen worden gehuurd. Scan & Go is als een van de eersten gelanceerd bij het TotalEnergies-tankstation aan de Rivierenlandlaan in Tiel, een tanklocatie in het netwerk van H. van Dijkhuizen Energy & Mobility (foto). Laaiin gaat de service de komende periode uitbreiden bij meer verhuurlocaties van eigen aanhangwagens.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.