Gorredijk krijgt in augustus onbemand tankstation van Fieten Olie
mijlpaal dichtbij

Gorredijk krijgt in augustus onbemand tankstation van Fieten Olie

De nieuwste Fieten Olie komt vlakbij de rotonde van de N392, de belangrijke westelijke toegangsweg naar Gorredijk. Foto: Fieten Olie, 2023

Aan De Kromten in het Friese Gorredijk is Fieten Olie gestart met de realisatie van een nieuw onbemand tankstation. De tanklocatie moet medio augustus openen.

Het tankstation komt vlakbij de rotonde van de N392, de belangrijke westelijke toegangsweg naar Gorredijk (foto). Op de locatie komen meerdere opstelplaatsen voor auto’s en vrachtauto’s. Die kunnen straks op de locatie terecht voor Euro95, Super98, diesel, HVO100 en AdBlue.
Als de bouw volgens plan verloopt, verwacht Fieten Olie half augustus het nieuwe tankstation te kunnen openen. Met de nieuwbouw is het bedrijf uit Hollandscheveld nog niet ‘klaar’: op meerdere plekken in Nederland is het volgens eigen zeggen ‘bezig met mooie projecten’.

Door de snelle uitbreiding van het netwerk is Fieten Olie in Nederland heel dichtbij het bereiken van de mijlpaal van zestig tankstations. In juli vorig jaar nam Fieten Olie tankstation ‘De Birkt’ aan de Birkstraat in Soest (U) over waarmee het de mijlpaal van vijftig tankstations bereikte.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gorredijk krijgt in augustus onbemand tankstation van Fieten Olie | TankPro.nl
Gorredijk krijgt in augustus onbemand tankstation van Fieten Olie
mijlpaal dichtbij

Gorredijk krijgt in augustus onbemand tankstation van Fieten Olie

De nieuwste Fieten Olie komt vlakbij de rotonde van de N392, de belangrijke westelijke toegangsweg naar Gorredijk. Foto: Fieten Olie, 2023

Aan De Kromten in het Friese Gorredijk is Fieten Olie gestart met de realisatie van een nieuw onbemand tankstation. De tanklocatie moet medio augustus openen.

Het tankstation komt vlakbij de rotonde van de N392, de belangrijke westelijke toegangsweg naar Gorredijk (foto). Op de locatie komen meerdere opstelplaatsen voor auto’s en vrachtauto’s. Die kunnen straks op de locatie terecht voor Euro95, Super98, diesel, HVO100 en AdBlue.
Als de bouw volgens plan verloopt, verwacht Fieten Olie half augustus het nieuwe tankstation te kunnen openen. Met de nieuwbouw is het bedrijf uit Hollandscheveld nog niet ‘klaar’: op meerdere plekken in Nederland is het volgens eigen zeggen ‘bezig met mooie projecten’.

Door de snelle uitbreiding van het netwerk is Fieten Olie in Nederland heel dichtbij het bereiken van de mijlpaal van zestig tankstations. In juli vorig jaar nam Fieten Olie tankstation ‘De Birkt’ aan de Birkstraat in Soest (U) over waarmee het de mijlpaal van vijftig tankstations bereikte.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.