Standhouders

Affetto Plus

Creatief en praktisch ondersteunt Affetto Instore met de bakery formule Per Szè, het Spatelconcept of door met u te sparren voor de volgende stap richting de veranderende toekomst. Affetto Instore stimuleert retail/horeca-activiteiten efficiënter en innovatiever te werken. Met één doel: resultaat verbetering!

affettoplus.nl

AllSens Geurbeleving

AllSens Geurbeleving is leverancier van professionele geursystemen en 100% zuivere business aroma’s. AllSens Geurbeleving heeft zeer uitgebreide ervaring op het gebied van geurmarketing in branches zoals retail, zorg, hotellerie en kantoor. Maar ook in de tankstationbranche hebben wij ervaring op het gebied van geurbeleving. Een aangename geur kan immers het koopgedrag van de consument sterk beïnvloeden. Wij inspireren u graag over de mogelijkheden van geurbeleving in uw tankstation!

allsens.nl

Argus Media

Argus is een onafhankelijke media-organisatie, met een hoofdkantoor in Londen en kantoren in ’s werelds belangrijkste goederencentra. Ze zijn de voornaamste leverancier van prijsevaluaties, bedrijfsinformatie, marktdata en consultancy diensten aan goederenmarkten, bedrijven, agentschappen en regeringen over de hele wereld.

argusmedia.com

Armada Janse

Merkbeleving en de zichtbaarheid vergroten voor bedrijven en -instellingen: dat is het brede werkterrein van Armada Janse. Specialist als het gaat om totaaloplossingen op het gebied van lichtreclame, mediafaçades, bewegwijzering en lichtreclamemasten. Maatwerkwerk en creativiteit, letterlijk en figuurlijk op hoog niveau. Armada Janse loopt al jaren voorop in deze ‘markt van uitstraling’. Praktisch elk huisstijl- en buitenreclamevraagstuk wordt opgelost. De producten worden volledig in eigen beheer ontwikkeld, geproduceerd en gemonteerd. Armada voldoet hiermee aan de hoge eisen op het gebied van design, functionaliteit en duurzaamheid. Realisatie van esthetische en functionele elementen vraagt ook om kennis, ervaring en een integrale aanpak; om de aanpak van Armada Janse.

armadajanse.nl

BigBrother

BigBrother is van een hardware installateur met intelligente software uitgegroeid tot een dienstverlener in alle beveiligingsdomeinen. Vanuit het remote audit center houdt BigBrother de uitrusting, commerciële processen en gevaren van binnen- en buitenaf nauwlettend voor u in de gaten.

bigbrother.nl/nl/

BioSoil

BioSoil is gespecialiseerd in de uitvoering van bodemsanering, gebaseerd op biologische afbraak van bodemverontreinigingen. Met meer dan twintig jaar ervaring is BioSoil altijd op zoek naar manieren om saneringen snel, kostenbesparend en met zo min mogelijk verstoring van de omgeving uit te voeren. En met succes! BioSoil is inmiddels een autoriteit in binnen- en buitenland op het gebied van biologische bodemsaneringen.

biosoil.nl

BK Brandkasten

BK Brandkasten is een organisatie met vertrouwde, vakbekwame en ervaren mensen. Belangrijk!, Want in dit vak draait het om kennis, knowhow, integriteit en advies op maat. Gericht op risicobeperking, veiligheid en tevreden klanten. BK Brandkasten houdt als geen ander rekening met voorwaarden die door verzekerings-maatschappijen en arbo-wetgeving worden gedicteerd. Juist deze toegevoegde waarde maakt van BK Brandkasten een unieke partner in Safety Concepts. BK Brandkasten levert, onder andere, kasten + buispostsystemen bij tankstations, supermarkten of bouwmarkten.

bkbrandkasten.nl

Boboli

Boboli bakt sinds 1998 een breed mediterraan broodassortiment en levert binnen heel Europa en daarbuiten. Het bijzondere brood vindt uit de professionele ambachtelijke bakkerijen zijn weg naar supermarkten, bedrijfsrestaurants, tankstations en vliegmaatschappijen.

Van volledige broodmaaltijd tot hartig tussendoortje. Voor uw koelvak, uw vriesvak of uw instore bakkerij. Onder de merknaam Boboli of als private label. Boboli is altijd buon appetito!

boboli.nl

Bovemij

Bovemij zorgt ervoor dat BOVAG-leden ondernemen in zekerheid. Als onderdeel van de BOVAG-branche zijn we volledig op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de mobiliteitsbranche. Dankzij de persoonlijke en langdurige relatie met onze klanten kennen we hun specifieke situatie als geen ander. Hierdoor kunnen op basis van ruim 50 jaar verzekeringsexpertise altijd de beste verzekeringsoplossingenbieden! Zo kunnen BOVAG-ondernemers hun aandacht zoveel mogelijk richten op hun bedrijf.

bovemij.nl

Centric

Centric is al jaren een gewaardeerde partner van vele eigenaren van tankstations voor het verzorgen van financiële en personele administraties. Wij zorgen ervoor dat retailers zich op hun kerntaken kunnen richten. Door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met de processen van tankstations, onderscheidt Centric zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners.

centric.eu

E-zmoke

Genieten van roken zonder de schadelijke stoffen in te ademen, een verbeterde conditie, een beter reuk en smaak vermogen en op den duur zelfs in zijn geheel stoppen met roken! De E-zmoke e-sigaret is voor rokers een goed alternatief om op een gezondere manier in de behoefte van nicotine te voorzien!

e-zmoke.com

Eenzet-Carwash

Eén adres voor de realisatie én het onderhoud van uw wascentrum. Dat is Eenzet-Carwash bv – de mooiste projecten, doordacht én succesvol met één groot winstpunt: úw rendement.

eenzetcarwash.nl

Extendas

Extendas is het innovatieve softwarebedrijf dat organisaties in de petrolmarkt helpt bij hun administratieve, logistieke en financiële processen. Wij verlichten hun lasten door vereenvoudiging van de processen en integratie van de gehele petrolketen. Uiteindelijk leidt dit tot hogere rendementen en betere dienstverlening. Het team van Extendas legt zich bewust toe op de markt voor tankstations, oliemaatschappijen en oliehandelaren. Daar hebben uitbaters bovengemiddeld veel baat bij backofficesystemen met automatische koppelingen naar andere partijen in de keten.

extendas.nl

Firezone

Dure tijden? Goedkoper tanken! Firezone is een landelijke keten van meer dan 120 onbemande tankstations. Firezone doet er alles aan om het tanken zo gemakkelijk, veilig en goedkoop mogelijk te maken.

firezone.nl

Food Union

Food Union – wiens bedrijfsvoering opgebouwd is op de uitstekende reputatie en eeuwenoude tradities van de Letse en Nederlandse zuivelindustrie – brengt u een innovatie op ijsgebied. Ons Nü Fruit ijs is volledig gemaakt van vers fruit en verse melk en verkrijgbaar in de smaken; Naked- en Wild Strawberry, Cherry, Blueberry-Blackberry en de Nü Smoothie Mango.

foodunion.nl

Gunnebo

De Gunnebo Group is een professionele speler op het gebied van veiligheids- en cash managementoplossingen. Dankzij vele jaren ervaring hebben wij expertise op het gebied van veilige opslag van waardevolle goederen, toegangscontrole en oplossingen om contant geld te verwerken. Gunnebo beschermt mensen, gebouwen en bezittingen. Daarmee bieden we veiligheid voor u, uw medewerkers en uw klanten.

gunnebo.com

Hamer

Hamer is al jaren toonaangevend specialist in de aanleg van tankinstallaties en bouw van complete (turnkey) tankstations. Een partner waar u op kunt bouwen en die desgewenst het hele traject voor u verzorgt. Ontwerp, vergunningaanvraag, sanering, bouw, installatie en inrichting. De aanleg van tankinstallaties en complete tankstations is uitdagend werk waarbij we voortdurend innovatieve technieken en producten gebruiken en waar veiligheid, milieu en creativiteit in combinatie met een strakke tijdsplanning de belangrijkste factoren zijn. Werk dat uitstekend past bij onze gemotiveerde en goed opgeleide mensen. Doordat wij al onze technische installatieactiviteiten (en kennis) geïntegreerd hebben in één productgroep zijn onze klanten verzekerd van disciplineoverstijgende en adequate oplossingen. Daarnaast heeft Hamer ook veel ervaring met alle werkzaamheden op het gebied van brandstofopslagdepots.

hamer.net

Icasa

XPETRO is het meest uitgebreide beheersinstrument voor de brandstofsector. In België gebruikt 60% van de top-100 bedrijven uit de sector deze software, waardoor in feite de verwerking van één liter op twee via XPETRO loopt. De kracht van XPETRO zit in de constante communicatie met de brandstofbedrijven en in het verwerken van die ervaringen en suggesties in een geïntegreerde, perfect op maat van de klant moduleerbare softwaretoepassing. XPETRO kent dan ook een ontwikkeling en verfijning van meer dan 20 jaar.

icasa-group.com

Inventerra Common Services

Inventerra  biedt onderzoeks- en adviesdiensten op milieugebied. U kent ons vooral van de jaarlijkse grondwatermonitoringen bij uw tankstation of tankopslagdepots. Inventerra kan u tevens adviseren en ondersteunen op het gebied van o.a. saneringsonderzoek, milieukundige begeleiding, bodemonderzoek, partijkeuringen, flora- en faunaonderzoek, archeologisch bureau- en booronderzoek en asbestinventarisatie bij sloop en/of ontwikkelingen op uw terrein.

inventerra.nl

De Kever Installaties

De Kever Installaties is in 1994 opgericht en is een klein elektrotechnisch installatiebedrijf dat zich onder andere heeft gespecialiseerd in de nieuwbouw, verbouw en onderhoud van de elektrische installaties op benzinestations.

dekeverinstallaties.nl

KPN

KPN kent uw markt en uw klanten en weet hoe belangrijk het is om meerwaarde te creëren, altijd en overal. Met KPN M2M haalt u onderscheidende techniek in huis die uw huidige en new business versnelt en blijvend het verschil maakt. Dit doen we door relevante verbindingen te maken tussen apparaten én mensen. KPN noemt dit: ‘The Internet of Everything’. Maak ook kennis met KPN M2M en ontdek de oplossing op maat voor uw bedrijfsvoering.

kpn.com

Lekkerland

Lekkerland is sponsor van het Tankstation Congres en Exclusieve Aanbieder van de Lunch bij de Tankstation Vakbeurs.

lekkerland.nl

Lodder Applicaties

Software voor tankstations en oliehandel. Wij ontwikkelen en leveren al ruim 30 jaar administratieve en logistieke software. Software die op meer dan 1500 tankstations en door meer dan 100 oliehandelaren in Nederland intensief wordt gebruikt. Wij ontwikkelen en onderhouden al onze applicaties zelf op ons kantoor in Gorinchem, wat ons in de gelegenheid stelt om snel en flexibel in te spelen op nieuwe ontwikkelingen.

lodderapplicaties.nl

Meeùs

Meeùs is specialist in het verzekeren van risico’s die tankstations lopen. Hiervoor hebben wij, samen met de branche, de Exploitantenpolis ontwikkeld. Meeùs biedt u betrokken en deskundig advies en oplossingen die specifiek op uw situatie van toepassing zijn

meeus.com

MoKobouw

Al meer dan 80 jaar is Mokobouw als totaalleverancier een begrip in de petrochemische industrie. Meer dan honderd medewerkers zorgen ervoor dat oliemaatschappijen, oliehandelaren, transportondernemingen, defensie en overheid in Nederland worden voorzien van alle aspecten rondom brandstofopslag, service en verkoop.

mokobouw.nl

Newco Europe

Newco Europe is binnen het petrolkanaal marktleider op het gebied van non-food verkoop en distributie. Met een productaanbod van zo’n 4.500 artikelen is het mogelijk om iedere tankshop van een op maat gemaakt non-food assortiment te voorzien.

newco-europe.com

OOTW

Het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor Tankstations en Wasbedrijven organiseert opleidingen om de professionaliteit van de branche en de medewerkers te verhogen. Het OOTW heeft ook de doelstelling om het imago van de branche te verbeteren.

ootw.nl

PepsiCo

PepsiCo Nederland maakt onderdeel uit van PepsiCo Europa. PepsiCo Nederland voert bekende sterke merken als Pepsi, 7UP, Mountain Dew, Gatorade, Quaker, Lay’s, Doritos, Duyvis, Snack a Jacks en Smiths en staat in Nederland in de top 6 van voedingsmiddelenbedrijven.

pepsico.nl

Petrotec

Petrotec Group is een van de vijf grootste producenten van de wereld met betrekking tot de apparatuur voor de oliedistributie en tankstationsector, met 100%- eigen technologie, en de enige die globale oplossingen kan aanbieden, speciaal ontwikkeld voor de behoeften van elke klant. Het van origine Portugese bedrijf is ook actief actief in Nederland.

petrotec.eu

Pompkracht

POMPKRACHT is een gespecialiseerd uitzend- en detacheringsbureau voor pompkrachten en verzorgt de werving en selectie van vast personeel. POMPKRACHT heeft ruim vijf jaar ervaring in de branche en ondersteunt pompstations in heel Nederland. POMPKRACHT kan elke personeelsvraag beantwoorden: betrouwbaar en betaalbaar. Voor de korte termijn, maar ook voor langere duur.

pompkracht.nl

ProMedia Group

ProMedia Group is een uitgever van toonaangevende business-to-business vakwebsites in de mobiliteitssector, zoals VerkeersPro.nl, TaxiPro.nl, TankPro.nl, SpoorPro.nl, OVpro.nl en BandenPro.nl.

promediagroup.nl

Roveka

Voor de toiletbetaalsystemen van Kaba Easy Entrance, Vendor en Sanfair produceert Roveka BV inmiddels vele tickets. De kans is erg groot dat u een door ons gedrukte voucher al eens in handen heeft gehad. We voorzien deze tickets van een klant specifieke opdruk en brengen de kenmerkende strip holografische folie aan. Organisaties die de tickets op meerdere locaties gebruiken, ondersteunen wij met levering op afroep en actief voorraadbeheer. Uiteraard leveren we de tickets direct uit onze voorraad voor de Kaba en Vendor systemen met een standaard 3-talge opdruk. Op die manier zorgen wij ervoor dat u nooit mis hoeft te grijpen!

roveka.com

Savan Waalwijk BV

Gespecialiseerd in Lucht- & Watervoorzieningen voor het tankstation: Lucht / Stofzuigen / Reinigen / Compressoren.

savanwaalwijk.nl

ShopXPress

Bent u op zoek naar een totaalleverancier met een zeer breed assortiment kwaliteitsproducten; wilt u genieten van een optimale service en profiteren van een dagelijkse bezorging tegen concurrerende prijzen?

Voor tankstations bieden wij kassarollen , afvalzakken, toiletartikelen, gratis dispenser beleid, kassastoelen, verlichting en nog veel meer voor een totaalconcept.

shopxpress.nl

SMC Alarmcentrale

Onze alarmcentrale “Security Monitoring Centre, SMC” draagt zorg voor een professionele aanname, registratie en afhandeling van alle alarmmeldingen. SMC-medewerkers doen dat volgens een protocol – lees schriftelijke afspraken – dat zij samen met u opstellen. Daarnaast kunt u een beroep op SMC doen voor camerabewaking, het beveiligen van uw mobiele objecten en het aansturen van klimaatinstallaties. Een groot deel van de in Nederland operationele alarminstallaties zijn aangesloten op de centrales van SMC. SMC is dan ook één van de marktleiders in Nederland.

smc-alarmcentrale.nl

SNOKE

In de afgelopen jaren zijn er diverse elektronische sigaretten op de markt verschenen. Elektronisch ‘roken’ is veiliger en minder schadelijk dan het roken van traditionele sigaretten. Met SNOKE wordt een kwalitatief hoogwaardige e-sigaret aan de markt toegevoegd. De in SNOKE gebruikte nicotine is van de hoogste zuiverheid, zoals ook wordt gebruikt in medische hulpmiddelen.

isnoke.nl

Sweeps

In je leven wisselen ‘uit’, ’thuis’ en ‘onderweg’ zich in hoog tempo af. Dat hoeft niet ten koste te gaan van je persoonlijke verzorging en hygiëne. Met Sweeps wipes zorg je in iedere situatie goed voor jezelf, je dierbaren en je spullen. Sweeps is gemaakt van TENCEL, een duurzame, op FSC hout gebaseerde natuurlijke vezel. Dat geeft Sweeps de unieke zuiverheid, zachtheid en absorberend vermogen. Altijd persoonlijke verzorging en hygiëne binnen handbereik met respect voor je omgeving. Sweeps – The natural Wipe2go

sweeps.nl

Van der Velden

 

vandervelden.com

Vapur

De markt van tankstations word bestookt met vele merken E-sigaretten. Voor u als ondernemer word het steeds moeilijker om een keuze te maken in het E-sigaretten assortiment. Vapur maakt deze keuze voor zowel u als de consument een stuk makkelijker. Vapur is HET nummer 1 sigaretten merk uit Canada, en niet voor niks. Te krijgen in een mooie display, zes verschillende smaken met en zonder nicotine en niet geheel onbelangrijk hoogwaardige VG (Plantaardige Glycerine). Vapur wordt enthousiast ontvangen door de consument. Daarnaast heeft het een aantrekkelijke marge.

govapur.nl

WashTec

De WashTec-groep is wereldwijd de leidende onderneming op het gebied van CarWash. Met 1600 medewerkers zet WashTec internationale maatstaven met hun autowasinstallaties voor alle voertuig-types in meer dan 60 landen.

washtec.nl

XMile

XMILE is een biologisch brandstofadditief waarbij enzymen in het product zorgen voor een katalyserende reactie waardoor de brandstofkwaliteit verbetert.

xmile.eu