Het voormalige onbemande Firezone-tankstation in het Zeeuwse Terneuzen is door De Pooter Olie vernieuwd naar een tanklocatie met bemande GO Easy shop. Naast zoetwaren en koffie biedt GO Easy Terneuzen ook softijs, schepijs en milkshakes.
'kregen veel vragen'

Onbemand Firezone-tankstation De Pooter Olie nu met luxe GO Easy shop

Het voorheen onbemande Firezone-tankstation in Terneuzen is door De Pooter Olie vernieuwd en biedt nu een GO Easy tankshop. Foto: De Pooter Olie, 2024

Het onbemande Firezone-tankstation in het Zeeuwse Terneuzen is door De Pooter Olie vernieuwd naar een tanklocatie met een bemande shop volgens de formule GO Easy. Naast koffie en snacks biedt de shop bij de Firezone ook softijs, schepijs en milkshakes.

Door de lage prijzen aan de pomp is de Firezone aan de Bellamystraat voor veel automobilisten in Terneuzen een populaire tanklocatie. Tot op heden onbemand, heeft De Pooter Olie er nu een bemande shop gerealiseerd volgens de door het bedrijf in eigen huis ontwikkelde shopformule GO Easy (foto). “Er zat een shop bij het tankstation, maar die sloot in 2017”, zegt Ines van Bommel van De Pooter Olie. “We kregen de afgelopen tijd echter zoveel vragen van consumenten naar de verkrijgbaarheid van eet- en drinkwaren en ook rookwaren op de locatie, dat we zijn gaan kijken of er misschien toch mogelijkheden waren. Die kansen zijn er, vandaar dat we er na een grondige verbouwing nu een shop volgens de formule GO Easy hebben geopend. We bieden er onder meer koffie, on-the-go producten en rookwaren, maar ook schepijs, softijs en milkshakes in verschillende smaken. We zijn ontzettend blij dat deze Firezone nu weer bemande service biedt”, aldus Van Bommel.

Via een betaalzuil op het voorterrein van de Firezone kunnen consumenten er 24/7 terecht voor Euro95, Euro98 en diesel. Ook zijn er drie doe-het-zelf wasboxen, een de Buren pakketwand en bandenpomp.

Drie

Met de opening bij de Firezone in Terneuzen komt het aantal tankstations van De Pooter Olie met een GO Easy shop op drie. De andere twee bevinden zich bij de Texaco aan de Guido Gezellestraat in Terneuzen en de Texaco aan de Gapingseweg in Serooskerke.

De Pooter Olie is een van de belangrijkste leveranciers van brandstoffen, gas en smeermiddelen aan bedrijven in Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Het bedrijf exploiteert en bevoorraadt in totaal twintig tankstations: acht bemande en twaalf onbemande tanklocaties volgens de formules Texaco en Firezone.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Onbemand Firezone-tankstation De Pooter Olie nu met luxe GO Easy shop | TankPro.nl
Het voormalige onbemande Firezone-tankstation in het Zeeuwse Terneuzen is door De Pooter Olie vernieuwd naar een tanklocatie met bemande GO Easy shop. Naast zoetwaren en koffie biedt GO Easy Terneuzen ook softijs, schepijs en milkshakes.
'kregen veel vragen'

Onbemand Firezone-tankstation De Pooter Olie nu met luxe GO Easy shop

Het voorheen onbemande Firezone-tankstation in Terneuzen is door De Pooter Olie vernieuwd en biedt nu een GO Easy tankshop. Foto: De Pooter Olie, 2024

Het onbemande Firezone-tankstation in het Zeeuwse Terneuzen is door De Pooter Olie vernieuwd naar een tanklocatie met een bemande shop volgens de formule GO Easy. Naast koffie en snacks biedt de shop bij de Firezone ook softijs, schepijs en milkshakes.

Door de lage prijzen aan de pomp is de Firezone aan de Bellamystraat voor veel automobilisten in Terneuzen een populaire tanklocatie. Tot op heden onbemand, heeft De Pooter Olie er nu een bemande shop gerealiseerd volgens de door het bedrijf in eigen huis ontwikkelde shopformule GO Easy (foto). “Er zat een shop bij het tankstation, maar die sloot in 2017”, zegt Ines van Bommel van De Pooter Olie. “We kregen de afgelopen tijd echter zoveel vragen van consumenten naar de verkrijgbaarheid van eet- en drinkwaren en ook rookwaren op de locatie, dat we zijn gaan kijken of er misschien toch mogelijkheden waren. Die kansen zijn er, vandaar dat we er na een grondige verbouwing nu een shop volgens de formule GO Easy hebben geopend. We bieden er onder meer koffie, on-the-go producten en rookwaren, maar ook schepijs, softijs en milkshakes in verschillende smaken. We zijn ontzettend blij dat deze Firezone nu weer bemande service biedt”, aldus Van Bommel.

Via een betaalzuil op het voorterrein van de Firezone kunnen consumenten er 24/7 terecht voor Euro95, Euro98 en diesel. Ook zijn er drie doe-het-zelf wasboxen, een de Buren pakketwand en bandenpomp.

Drie

Met de opening bij de Firezone in Terneuzen komt het aantal tankstations van De Pooter Olie met een GO Easy shop op drie. De andere twee bevinden zich bij de Texaco aan de Guido Gezellestraat in Terneuzen en de Texaco aan de Gapingseweg in Serooskerke.

De Pooter Olie is een van de belangrijkste leveranciers van brandstoffen, gas en smeermiddelen aan bedrijven in Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Het bedrijf exploiteert en bevoorraadt in totaal twintig tankstations: acht bemande en twaalf onbemande tanklocaties volgens de formules Texaco en Firezone.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.