Tamoil Nederland heeft in het Gelderse Herveld, op steenworp afstand van de op- en afrit ‘Andelst-Zetten’ van de snelweg A15, onder de naam T-Energy een energy hub geopend. Bezoekers vinden er de door Tamoil ontwikkelde nieuwe shopformule met daarin de eerste Flocafe Espresso Room van Nederland.
'volgen er meer'

Zo ziet Tamoils nieuwe shopformule Flocafe eruit: ‘Geen tweede te vinden’

In Herveld heeft Tamoil Nederland samen met Mobiliteitscentrum De Beijer een energy hub gerealiseerd met een nieuwe shopformule inclusief het eerste Flocafe van Nederland. Foto: Tamoil, 2024

Tamoil Nederland heeft in het Gelderse Herveld, op steenworp afstand van de op- en afrit ‘Andelst-Zetten’ van de snelweg A15, onder de naam T-Energy een energy hub geopend. De hub is gebouwd in nauwe samenwerking en deelt één dak met Mobiliteitscentrum De Beijer. In de T-Energy vinden bezoekers een door Tamoil ontwikkelde nieuwe shopformule met daarin de eerste Flocafe Espresso Room van Nederland.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Zo ziet Tamoils nieuwe shopformule Flocafe eruit: ‘Geen tweede te vinden’ | TankPro.nl
Tamoil Nederland heeft in het Gelderse Herveld, op steenworp afstand van de op- en afrit ‘Andelst-Zetten’ van de snelweg A15, onder de naam T-Energy een energy hub geopend. Bezoekers vinden er de door Tamoil ontwikkelde nieuwe shopformule met daarin de eerste Flocafe Espresso Room van Nederland.
'volgen er meer'

Zo ziet Tamoils nieuwe shopformule Flocafe eruit: ‘Geen tweede te vinden’

In Herveld heeft Tamoil Nederland samen met Mobiliteitscentrum De Beijer een energy hub gerealiseerd met een nieuwe shopformule inclusief het eerste Flocafe van Nederland. Foto: Tamoil, 2024

Tamoil Nederland heeft in het Gelderse Herveld, op steenworp afstand van de op- en afrit ‘Andelst-Zetten’ van de snelweg A15, onder de naam T-Energy een energy hub geopend. De hub is gebouwd in nauwe samenwerking en deelt één dak met Mobiliteitscentrum De Beijer. In de T-Energy vinden bezoekers een door Tamoil ontwikkelde nieuwe shopformule met daarin de eerste Flocafe Espresso Room van Nederland.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.