De Belgische Group Bruno zegt ‘te blijven geloven in de toekomst van het tankstation’. Daarom bouwt het bedrijf uit Bilzen in de plaats Pelt, een paar kilometer ten zuiden van Valkenswaard, het ‘grootste, modernste en meest duurzame Service Station’.
'bouwt grootste station'

Group Bruno breidt uit, want ‘blijft geloven in de toekomst van het tankstation’

Het grootste, modernste en meest duurzame Service Station van Group Bruno wordt gerealiseerd in Overpelt. Foto: Group Bruno, 2024

De Belgische Group Bruno zegt ‘te blijven geloven in de toekomst van het tankstation’. Daarom bouwt het bedrijf uit Bilzen in de plaats Overpelt, een paar kilometer ten zuiden van Valkenswaard, het ‘grootste, modernste en meest duurzame Service Station’.

Vóór het grootste, modernste en meest duurzame servicestation aan de Astridlaan in Overpelt kan worden gerealiseerd, gaat Group Bruno het oude bemande tankstation op de locatie slopen. Onder het oog van pers en publiek zal toekomstig CEO Noë Bruno op donderdag 13 juni het pand ‘spectaculair’ tegen de vlakte gooien. “Nu het pompeneiland klaar is, kan de nieuwbouw in Pelt eindelijk opstarten”, licht Noë Bruno toe. “Pelt wordt een van onze grootste, modernste en meest duurzame Service Stations. We blijven geloven in de toekomst van het tankstation, mede door de komst van de groene diesel HVO100. Daarnaast plaatsen we vier dubbele laadpalen voor elektrische wagens: twee gewone van 22 kW en twee snelladers met een capaciteit van 200 kW. Primeur zijn de voorzieningen voor elektrische laadpalen voor vrachtwagens en bussen, als eerste privé-initiatief in Noord-Limburg.”

Het nieuwste Service Station van Group Bruno wordt gerealiseerd aan de N71 in het Belgische Overpelt, enige kilometers over de grens ten zuiden van Valkenswaard. Het zal bestaan uit een grote, luxe bemande shop en een fourcourt in de kleuren en uitstraling van ESSO.

27 Service Stations

Group Bruno werd opgericht in 1988 door de broers Angelo en Giuliano Bruno en beheert een netwerk van 27 Service Stations en Foodcorners in Belgisch Limburg, Sint-Niklaas, Brugge en Roeselare. Sinds 2021 wordt de groep geleid door Angelo Bruno, zijn zonen Noë en Luca en dochter Nina. Het bedrijf telt zevenhonderd medewerkers en had in 2023 een geconsolideerde jaaromzet van zo’n 350 miljoen euro.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Group Bruno breidt uit, want ‘blijft geloven in de toekomst van het tankstation’ | TankPro.nl
De Belgische Group Bruno zegt ‘te blijven geloven in de toekomst van het tankstation’. Daarom bouwt het bedrijf uit Bilzen in de plaats Pelt, een paar kilometer ten zuiden van Valkenswaard, het ‘grootste, modernste en meest duurzame Service Station’.
'bouwt grootste station'

Group Bruno breidt uit, want ‘blijft geloven in de toekomst van het tankstation’

Het grootste, modernste en meest duurzame Service Station van Group Bruno wordt gerealiseerd in Overpelt. Foto: Group Bruno, 2024

De Belgische Group Bruno zegt ‘te blijven geloven in de toekomst van het tankstation’. Daarom bouwt het bedrijf uit Bilzen in de plaats Overpelt, een paar kilometer ten zuiden van Valkenswaard, het ‘grootste, modernste en meest duurzame Service Station’.

Vóór het grootste, modernste en meest duurzame servicestation aan de Astridlaan in Overpelt kan worden gerealiseerd, gaat Group Bruno het oude bemande tankstation op de locatie slopen. Onder het oog van pers en publiek zal toekomstig CEO Noë Bruno op donderdag 13 juni het pand ‘spectaculair’ tegen de vlakte gooien. “Nu het pompeneiland klaar is, kan de nieuwbouw in Pelt eindelijk opstarten”, licht Noë Bruno toe. “Pelt wordt een van onze grootste, modernste en meest duurzame Service Stations. We blijven geloven in de toekomst van het tankstation, mede door de komst van de groene diesel HVO100. Daarnaast plaatsen we vier dubbele laadpalen voor elektrische wagens: twee gewone van 22 kW en twee snelladers met een capaciteit van 200 kW. Primeur zijn de voorzieningen voor elektrische laadpalen voor vrachtwagens en bussen, als eerste privé-initiatief in Noord-Limburg.”

Het nieuwste Service Station van Group Bruno wordt gerealiseerd aan de N71 in het Belgische Overpelt, enige kilometers over de grens ten zuiden van Valkenswaard. Het zal bestaan uit een grote, luxe bemande shop en een fourcourt in de kleuren en uitstraling van ESSO.

27 Service Stations

Group Bruno werd opgericht in 1988 door de broers Angelo en Giuliano Bruno en beheert een netwerk van 27 Service Stations en Foodcorners in Belgisch Limburg, Sint-Niklaas, Brugge en Roeselare. Sinds 2021 wordt de groep geleid door Angelo Bruno, zijn zonen Noë en Luca en dochter Nina. Het bedrijf telt zevenhonderd medewerkers en had in 2023 een geconsolideerde jaaromzet van zo’n 350 miljoen euro.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.