De shop van het futuristische Shell-tankstation aan de Westervoortsedijk in Arnhem heeft een complete metamorfose ondergaan. In de laatste maand van 2023 is de Select shop die er zat veranderd naar Shell Café, de nieuwste shopformule van Shell in Nederland.
'koffie dé klantentrekker'

Shell-tankstation Westervoortsedijk Arnhem vernieuwd naar Shell Café

Het spectaculair ogende tankstation aan de Westervoortsedijk is een populaire stopplaats voor iedereen die op bedrijventerrein Kleefse Waard, tussen Arnhem en Westervoort, moet zijn. Foto: Aecom, 2024

De shop van het futuristische Shell-tankstation aan de Westervoortsedijk in Arnhem heeft een complete metamorfose ondergaan. In de laatste maand van 2023 is de Select shop die er zat veranderd naar Shell Café, de nieuwe shopformule van Shell in Nederland.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Shell-tankstation Westervoortsedijk Arnhem vernieuwd naar Shell Café | TankPro.nl
De shop van het futuristische Shell-tankstation aan de Westervoortsedijk in Arnhem heeft een complete metamorfose ondergaan. In de laatste maand van 2023 is de Select shop die er zat veranderd naar Shell Café, de nieuwste shopformule van Shell in Nederland.
'koffie dé klantentrekker'

Shell-tankstation Westervoortsedijk Arnhem vernieuwd naar Shell Café

Het spectaculair ogende tankstation aan de Westervoortsedijk is een populaire stopplaats voor iedereen die op bedrijventerrein Kleefse Waard, tussen Arnhem en Westervoort, moet zijn. Foto: Aecom, 2024

De shop van het futuristische Shell-tankstation aan de Westervoortsedijk in Arnhem heeft een complete metamorfose ondergaan. In de laatste maand van 2023 is de Select shop die er zat veranderd naar Shell Café, de nieuwe shopformule van Shell in Nederland.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.