Tankstation Schipper in Rotterdam toont nu uitstraling van formule OK
overname

Tankstation Schipper in Rotterdam toont nu nieuwe uitstraling van OK

Al enige tijd onder de vleugels van OK Nederland, is het het tankstation aan de Hendrick Staetsweg in Rotterdam dat nu de kleuren van OK laat zien. Foto: OK Nederland, 2023

Het Schipper-tankstation aan de Hendrick Staetsweg in Rotterdam was al even een OK, maar toont sinds dit weekend nu ook van binnen en buiten de nieuwe uitstraling van de formule. Ook de andere services op de locatie hebben nu de kleuren van OK.

De naam ‘Schipper’ staat bij vele Rotterdammer nog altijd synoniem voor tankstations. Ooit telde de Maasstad er bijna tien, maar met de overname door OK Nederland is de naam Schipper op geen enkele luifel van een tankstation meer te vinden. Het bedrijf heeft nu alleen nog Shell Schollevaar aan de Burgemeester van Dijklaan in Capelle aan den IJssel. De laatste Schipper met de naam op de luifel was die aan de Hendrick Staetsweg in Rotterdam Prins Alexander, op steenworp afstand van de snelweg A20. Al enige tijd onder de vleugels van OK Nederland, is het deze tanklocatie die sinds deze week de kleuren van OK laat zien (foto).

Alle pompen en de luifel tonen de nieuwe uitstraling. Schipper had ook een apart van het station gelegen bakery, carwash en wasboxen met stofzuigers en ook de banners hiervan verwijzen nu naar de nieuwe formule. OK Hendrick Staetsweg Rotterdam biedt aan de pomp Euro95, SuperPlus 98 Pure en X-Drive Diesel.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstation Schipper in Rotterdam toont nu nieuwe uitstraling van OK | TankPro.nl
Tankstation Schipper in Rotterdam toont nu uitstraling van formule OK
overname

Tankstation Schipper in Rotterdam toont nu nieuwe uitstraling van OK

Al enige tijd onder de vleugels van OK Nederland, is het het tankstation aan de Hendrick Staetsweg in Rotterdam dat nu de kleuren van OK laat zien. Foto: OK Nederland, 2023

Het Schipper-tankstation aan de Hendrick Staetsweg in Rotterdam was al even een OK, maar toont sinds dit weekend nu ook van binnen en buiten de nieuwe uitstraling van de formule. Ook de andere services op de locatie hebben nu de kleuren van OK.

De naam ‘Schipper’ staat bij vele Rotterdammer nog altijd synoniem voor tankstations. Ooit telde de Maasstad er bijna tien, maar met de overname door OK Nederland is de naam Schipper op geen enkele luifel van een tankstation meer te vinden. Het bedrijf heeft nu alleen nog Shell Schollevaar aan de Burgemeester van Dijklaan in Capelle aan den IJssel. De laatste Schipper met de naam op de luifel was die aan de Hendrick Staetsweg in Rotterdam Prins Alexander, op steenworp afstand van de snelweg A20. Al enige tijd onder de vleugels van OK Nederland, is het deze tanklocatie die sinds deze week de kleuren van OK laat zien (foto).

Alle pompen en de luifel tonen de nieuwe uitstraling. Schipper had ook een apart van het station gelegen bakery, carwash en wasboxen met stofzuigers en ook de banners hiervan verwijzen nu naar de nieuwe formule. OK Hendrick Staetsweg Rotterdam biedt aan de pomp Euro95, SuperPlus 98 Pure en X-Drive Diesel.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.