Enige OK-tankstation van Hilversum nu uitgebreid met vijf OK-wasboxen
drie stofzuigplekken

Enige OK-tankstation van Hilversum nu uitgebreid met vijf OK-wasboxen

Vijf overdekte doe-het-zelf wasboxen inclusief drie stofzuigplekken zijn gerealiseerd bij OK-tankstation 't Gooi in Hilversum. Foto: ProMedia, 2023

Het in Hilversum bekende OK-tankstation op het bedrijventerrein aan de Nieuwe Havenweg is uitgebreid met vijf doe-het-zelf wasboxen inclusief drie stofzuigplekken. Volgens OK Retail is de bemande tanklocatie hiermee ‘nog aantrekkelijker geworden’.

OK ‘t Gooi Hilversum, zoals de tanklocatie officieel heet, is deze week uitgebreid met vijf OK-wasboxen en drie stofzuigplekken, alles overdekt en naast elkaar gelegen (foto). Met de OK-wasboxen is het bemande station volgens OK ‘nog aantrekkelijker geworden’. In de wasboxen kunnen voertuigen gereinigd worden met warm water. De installatie biedt een goede deken van actief schuim, waarna er kan worden nagespoeld met osmosewater. Vervolgens kunnen voertuigen op dezelfde locatie terecht bij drie overdekte stofzuigplaatsen. Voertuigen kunnen er worden stofgezogen met behulp van nieuwe Istobal-stofzuigers.

OK Hilversum maakt met de realisatie van de wasboxen de snelle en gemakkelijke combinatie van overdekt autowassen en stofzuigen mogelijk, maar los het voertuig alleen wassen of alleen stofzuigen is uiteraard ook mogelijk. Betaling gebeurt contactloos.

Eerste en enige

OK ‘t Gooi was bij de opening in 2012 niet alleen de eerste volgens deze formule in Hilversum, het is tot op heden nog steeds de enige OK in de plaats. Centraal op het bedrijventerrein en omringd door alle bekende bouwmarkten en doe-het-zelfzaken, is de bemande tanklocatie drukbezocht. OK ‘t Gooi Hilversum valt op door z’n met geen ander tankstation in Nederland vergelijkbare uitstraling. Zo bestaat de luifel uit een enorm doek in de vorm van een tent en is de shop omgeven door een doorzichtig metalen gaas, op meerdere plaatsen voorzien van de letters ‘OK’. Het pand heeft twee verdiepingen en een shop met bakery volgens de formule OK Café. Hier kunnen bezoekers terecht voor ter plekke vers bereide eet- en drinkwaren. Aan de pomp is Euro95, SuperPlus98, diesel, Pure Diesel en LPG verkrijgbaar. Met de OK-wasboxen wordt op de locatie nu ook de vraag naar autowasmogelijkheden ingevuld.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Enige OK-tankstation van Hilversum nu uitgebreid met vijf OK-wasboxen | TankPro.nl
Enige OK-tankstation van Hilversum nu uitgebreid met vijf OK-wasboxen
drie stofzuigplekken

Enige OK-tankstation van Hilversum nu uitgebreid met vijf OK-wasboxen

Vijf overdekte doe-het-zelf wasboxen inclusief drie stofzuigplekken zijn gerealiseerd bij OK-tankstation 't Gooi in Hilversum. Foto: ProMedia, 2023

Het in Hilversum bekende OK-tankstation op het bedrijventerrein aan de Nieuwe Havenweg is uitgebreid met vijf doe-het-zelf wasboxen inclusief drie stofzuigplekken. Volgens OK Retail is de bemande tanklocatie hiermee ‘nog aantrekkelijker geworden’.

OK ‘t Gooi Hilversum, zoals de tanklocatie officieel heet, is deze week uitgebreid met vijf OK-wasboxen en drie stofzuigplekken, alles overdekt en naast elkaar gelegen (foto). Met de OK-wasboxen is het bemande station volgens OK ‘nog aantrekkelijker geworden’. In de wasboxen kunnen voertuigen gereinigd worden met warm water. De installatie biedt een goede deken van actief schuim, waarna er kan worden nagespoeld met osmosewater. Vervolgens kunnen voertuigen op dezelfde locatie terecht bij drie overdekte stofzuigplaatsen. Voertuigen kunnen er worden stofgezogen met behulp van nieuwe Istobal-stofzuigers.

OK Hilversum maakt met de realisatie van de wasboxen de snelle en gemakkelijke combinatie van overdekt autowassen en stofzuigen mogelijk, maar los het voertuig alleen wassen of alleen stofzuigen is uiteraard ook mogelijk. Betaling gebeurt contactloos.

Eerste en enige

OK ‘t Gooi was bij de opening in 2012 niet alleen de eerste volgens deze formule in Hilversum, het is tot op heden nog steeds de enige OK in de plaats. Centraal op het bedrijventerrein en omringd door alle bekende bouwmarkten en doe-het-zelfzaken, is de bemande tanklocatie drukbezocht. OK ‘t Gooi Hilversum valt op door z’n met geen ander tankstation in Nederland vergelijkbare uitstraling. Zo bestaat de luifel uit een enorm doek in de vorm van een tent en is de shop omgeven door een doorzichtig metalen gaas, op meerdere plaatsen voorzien van de letters ‘OK’. Het pand heeft twee verdiepingen en een shop met bakery volgens de formule OK Café. Hier kunnen bezoekers terecht voor ter plekke vers bereide eet- en drinkwaren. Aan de pomp is Euro95, SuperPlus98, diesel, Pure Diesel en LPG verkrijgbaar. Met de OK-wasboxen wordt op de locatie nu ook de vraag naar autowasmogelijkheden ingevuld.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.