OK verstevigt positie in Roermond met overname ESSO-tankstation ‘Cox’
peut koper naar ok

OK verstevigt positie in Roermond met overname grensstation ESSO Cox

Peut ‘Koper’ van ondernemersechtpaar Sam en Gerda Kaarsemaker in Medemblik is eveneens overgenomen door OK. Foto: OK Retail, 2023

OK heeft haar positie in het Limburgse Roermond verder verstevigd met de overname van ESSO-tankstation ‘Cox’ aan de N280. Daarnaast werd deze week Peut Medemblik overgenomen, is OK begonnen met de omkleuring van het voormalige Schipper-tankstation in Rotterdam en kreeg Shell Weert een OK Café.

OK had al twee tankstations in Roermond: OK Schaarbroekerweg en OK Donderbergweg. Hier is nu met OK Maalbroek een derde locatie bij gekomen. Het bekende tankstation ligt op nog geen honderd meter van de Duitse grens aan de N280, de drukke weg tussen Roermond en Mönchengladbach. Op dit moment wordt de tijdelijke omkleuring van de voormalige ESSO Cox afgerond, waarna op een later tijdstip dit jaar de shop wordt heropend en het tankstation een volwaardige OK-locatie zal zijn. Tegelijkertijd is OK van start gegaan met de omkleuring van het voormalige Schipper-tankstation ‘Alexanderpolder’ aan de Hendrik Staetsweg in Rotterdam. Van dit tankstation, dat naast een shop ook een washal met roll-over en tien wasboxen heeft, wordt op dit moment het voorterrein aangepakt en alle pompen vervangen.

Peut Koper

OK kan nog een tankstation aan het netwerk toevoegen, want deze week werd Peut ‘Koper’ van ondernemersechtpaar Sam en Gerda Kaarsemaker aan de Randweg in Medemblik overgenomen (foto). De naam Peut is er bijna vanaf en de tijdelijke omkleuring bijna rond, aldus OK. In Weert is ondertussen het Shell-tankstation aan de Ringbaan-Oost vernieuwd waarbij bezoekers er nu een shop volgens de formule OK Café kunnen vinden.

Olie Konsument

OK, een afkorting van Olie Konsument, is een leidende leverancier van brandstoffen en smeermiddelen. Het bedrijf levert de producten aan de zakelijke markt vanuit verkoopkantoren in Staphorst, Arnhem en Breda. De formule telt op dit moment bijna honderd tankstations, zowel bemand als onbemand. Het bedrijf voert een in eigen huis ontwikkeld bakery-concept: OK Café. Sinds 2004 is het Nederlandse bedrijf Catom eigenaar van het OK merk in Nederland.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

OK verstevigt positie in Roermond met overname grensstation ESSO Cox | TankPro.nl
OK verstevigt positie in Roermond met overname ESSO-tankstation ‘Cox’
peut koper naar ok

OK verstevigt positie in Roermond met overname grensstation ESSO Cox

Peut ‘Koper’ van ondernemersechtpaar Sam en Gerda Kaarsemaker in Medemblik is eveneens overgenomen door OK. Foto: OK Retail, 2023

OK heeft haar positie in het Limburgse Roermond verder verstevigd met de overname van ESSO-tankstation ‘Cox’ aan de N280. Daarnaast werd deze week Peut Medemblik overgenomen, is OK begonnen met de omkleuring van het voormalige Schipper-tankstation in Rotterdam en kreeg Shell Weert een OK Café.

OK had al twee tankstations in Roermond: OK Schaarbroekerweg en OK Donderbergweg. Hier is nu met OK Maalbroek een derde locatie bij gekomen. Het bekende tankstation ligt op nog geen honderd meter van de Duitse grens aan de N280, de drukke weg tussen Roermond en Mönchengladbach. Op dit moment wordt de tijdelijke omkleuring van de voormalige ESSO Cox afgerond, waarna op een later tijdstip dit jaar de shop wordt heropend en het tankstation een volwaardige OK-locatie zal zijn. Tegelijkertijd is OK van start gegaan met de omkleuring van het voormalige Schipper-tankstation ‘Alexanderpolder’ aan de Hendrik Staetsweg in Rotterdam. Van dit tankstation, dat naast een shop ook een washal met roll-over en tien wasboxen heeft, wordt op dit moment het voorterrein aangepakt en alle pompen vervangen.

Peut Koper

OK kan nog een tankstation aan het netwerk toevoegen, want deze week werd Peut ‘Koper’ van ondernemersechtpaar Sam en Gerda Kaarsemaker aan de Randweg in Medemblik overgenomen (foto). De naam Peut is er bijna vanaf en de tijdelijke omkleuring bijna rond, aldus OK. In Weert is ondertussen het Shell-tankstation aan de Ringbaan-Oost vernieuwd waarbij bezoekers er nu een shop volgens de formule OK Café kunnen vinden.

Olie Konsument

OK, een afkorting van Olie Konsument, is een leidende leverancier van brandstoffen en smeermiddelen. Het bedrijf levert de producten aan de zakelijke markt vanuit verkoopkantoren in Staphorst, Arnhem en Breda. De formule telt op dit moment bijna honderd tankstations, zowel bemand als onbemand. Het bedrijf voert een in eigen huis ontwikkeld bakery-concept: OK Café. Sinds 2004 is het Nederlandse bedrijf Catom eigenaar van het OK merk in Nederland.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.