De Haan breidt netwerk uit met Shell-tankstation in Sommelsdijk

De Haan breidt netwerk uit met Shell-tankstation ‘De Ronde Boom’ Sommelsdijk

Shell 'De Ronde Boom' in Sommelsdijk is de nieuwste aanwinst in het netwerk van De Haan Minerale Oliën. De Haan, 2023

Na half december al ESSO ‘Hondsrugweg’ in Emmen en ESSO ‘Den Bout’ aan de snelweg A15 in Hardinxveld-Giessendam te hebben overgenomen, breidt De Haan Minerale Oliën het netwerk nu uit met Shell ‘De Ronde Boom’ in Sommelsdijk.

Het Shell-tankstation aan de Langeweg op de grens van Sommelsdijk en Middelharnis is een van de bekendste tankstations op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. Het bemande tankstation biedt dan ook de mogelijkheid om auto’s te tanken én te wassen. Aan de pomp is Shell Euro95, V-Power, V-Power Diesel en FuelSave Diesel verkrijgbaar en AdBlue is er in bulk. Consumenten die hun voertuig willen wassen kunnen terecht in een washal met rollover of in twee doe-het-zelf wasboxen. Voor iedereen met trek en dorst biedt Shell De Ronde Boom een shop met onder meer broodjes, koffie en snacks van Tony’s.
Met de overname van Shell Sommelsdijk komt De Haan Minerale Oliën in Nederland op een netwerk van 168 tanklocaties in totaal, waarvan 68 de uitstraling tonen van de eigen Haan formule, 44 de kleuren van ESSO, 33 zijn bp en 23 Shell. Met de meest recente overname komt De Haan op Goeree-Overflakkee op twee locaties; het andere tankstation is een Haan in Ouddorp.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

De Haan breidt netwerk uit met Shell-tankstation ‘De Ronde Boom’ Sommelsdijk | TankPro.nl
De Haan breidt netwerk uit met Shell-tankstation in Sommelsdijk

De Haan breidt netwerk uit met Shell-tankstation ‘De Ronde Boom’ Sommelsdijk

Shell 'De Ronde Boom' in Sommelsdijk is de nieuwste aanwinst in het netwerk van De Haan Minerale Oliën. De Haan, 2023

Na half december al ESSO ‘Hondsrugweg’ in Emmen en ESSO ‘Den Bout’ aan de snelweg A15 in Hardinxveld-Giessendam te hebben overgenomen, breidt De Haan Minerale Oliën het netwerk nu uit met Shell ‘De Ronde Boom’ in Sommelsdijk.

Het Shell-tankstation aan de Langeweg op de grens van Sommelsdijk en Middelharnis is een van de bekendste tankstations op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. Het bemande tankstation biedt dan ook de mogelijkheid om auto’s te tanken én te wassen. Aan de pomp is Shell Euro95, V-Power, V-Power Diesel en FuelSave Diesel verkrijgbaar en AdBlue is er in bulk. Consumenten die hun voertuig willen wassen kunnen terecht in een washal met rollover of in twee doe-het-zelf wasboxen. Voor iedereen met trek en dorst biedt Shell De Ronde Boom een shop met onder meer broodjes, koffie en snacks van Tony’s.
Met de overname van Shell Sommelsdijk komt De Haan Minerale Oliën in Nederland op een netwerk van 168 tanklocaties in totaal, waarvan 68 de uitstraling tonen van de eigen Haan formule, 44 de kleuren van ESSO, 33 zijn bp en 23 Shell. Met de meest recente overname komt De Haan op Goeree-Overflakkee op twee locaties; het andere tankstation is een Haan in Ouddorp.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.