Verse sushi bestellen en afhalen bij Shell Groot Jebbink in Vorden

Verse sushi bestellen en afhalen bij Shell Groot Jebbink in Vorden

Vier dagen in de week kunnen bezoekers bij Shell Groot Jebbink in Vorden terecht voor verse sushi.Shell Groot Jebbink, 2022

Bij Shell-tankstation Groot Jebbink aan de Rondweg in het Gelderse Vorden kunnen liefhebbers van sushi sinds kort terecht voor het bestellen en afhalen van ter plekke vers bereide maki’s, rolls en poke bowls.

“Elke vrijdag, zaterdag, zondag en maandag bereiden wij in ons tankstation verse sushi”, vertelt directeur Jan Groot Jebbink. “Consumenten kunnen de lekkernijen online bestellen en ze vervolgens afhalen op het moment dat het hen het beste uitkomt, zodat ze er niet op hoeven wachten en er ook geen gedoe met betalen is. Iemand die het lastig vindt en graag een medewerker aan de lijn wil, kan de bestelling ook telefonisch doorgeven.” De sushi wordt ter plekke vers gemaakt in de SushiShop die onderdeel uitmaakt van de Punto Gusto bakery van Shell Groot Jebbink. Op de menukaart staan een zestal maki’s, vijf verschillende sushi rolls en drie poke bowls. De prijzen lopen uiteen van 2,90 tot 11,50 euro.

Vraag

“Je kan frites, hamburgers of pizza in je shop bieden, maar hier in Vorden en de omringende plaatsen hebben we al genoeg zaken en snackbars die dit verkopen”, aldus Groot Jebbink. “Sushi daarentegen is in de wijde omgeving niet te vinden, terwijl er wel vraag naar is. Daarom maken we nu sushi hier vers en ik kan zeggen: we krijgen heel veel complimenten over de kwaliteit. Het is bijzonder om dit vanuit een tankstation te verkopen, maar de consument wil vandaag de dag verrast worden en genieten. Al meer dan zestig jaar staan klantvriendelijkheid en service hoog in ons vaandel en onze Punto Gusto bakery met z’n bijzondere producten kan hierbij niet ontbreken. Dit is gewoon een heel mooie aanvulling op het assortiment.”

Hét tankstation

Shell Groot Jebbink in Vorden presenteert zichzelf al meer dan 60 jaar als hét full-service autobedrijf met tankstation in de regio. In 1971 met het tankstation gestart aan de Rondweg in de plaats, breidde het jaar na jaar de services ter plaatse uit. Zo opende er al in 1992 een bemande tankshop die in juni 2021 flink werd vergroot om er een Punto Gusto bakery in te realiseren. Sinds die tijd komen bezoekers naar de shop voor de ter plekke afgebakken en vers belegde broodjes, snacks, gehaktballen in jus, appelflappen en gekoelde dranken. In september werd een SushiShop geopend als onderdeel van de shopformule.

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.