Haan-tankstation Ridderkerk zet eiwitrepen en -dranken in het schap

Haan-tankstation Ridderkerk zet eiwitrepen en -dranken in het schap

De Haan test in samenwerking met XXL Nutrition de verkoopkansen van sportsupplementen vanuit tankstations.XXL Nutrition, 2022

Haan-tankstation ‘Donkersloot’ aan de Voorzand in Ridderkerk biedt shopbezoekers sinds deze week een assortiment sportsupplementen. De Haan Minerale Oliën heeft voor de schappresentatie een samenwerking gesloten met XXL Nutrition.

Het assortiment bestaat niet alleen uit sportrepen en -dranken, maar biedt een compleet aanbod aan poeders en andere voedingssupplementen. De schappresentatie is een test om te kijken of dergelijke producten niet alleen in sportscholen, maar ook in tankstations publiek trekken. De Haan en XXL Nutrition hopen hierop, zeker omdat zich vlakbij Haan Donkersloot een sportschool bevindt. De openingstijden van het tankstation maken dat bezoekers er ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds voor de supplementen terecht kunnen. Volgens de initiatiefnemers werden er bij het inrichten al potjes verkocht.

Kijken

XXL Nutrition van founder René van der Zel is een snelgroeiende speler op het gebied van sportsupplementen en -voeding. De Haan wil kijken wat de verkoop van de producten in een tankstationomgeving doet. Is dit succesvol, dan kan het naar andere tanklocaties in het netwerk, waaronder in shopformule Tony’s. In de shops van Comme Chez Nous in België worden de sportproducten al succesvol op meerdere locaties verkocht, aldus Van der Zel.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.