Order & Scan Kiosk CRS Perszè

CRS voorziet meerdere stations van bestelzuilen

De bestelzuilen zijn op steeds meer locaties terug te vinden Foto: LinkedIn/Convenience Retail Solutions

Convenience Retail Solutions (CRS) is druk bezig met de uitrol van bestelzuilen in het petrolkanaal. Zo zijn onlangs de locaties van Zuijl en Weerd Tankstations voorzien van Order & Scan Kiosken in de uitstraling van het Perszè-shopconcept.

De Order & Scan Kiosk draagt volgens CRS bij aan ‘efficiënte processen voor klanten en medewerkers’. “Om de consument snel en goed te bedienen, is het van belang dat er onderscheid wordt gemaakt tussen de servicebalie (als afrekenpunt voor brandstoffen en tabak) én de Order & Scan Kiosk als digitale verkoopmedewerker. Snelheid, gemak en convenience zijn van groot belang om in te spelen op de extra stroom klanten die vanaf 2024, door de veranderende wet- en regelgeving rondom de verkoop van tabak, te verwachten is binnen het petrolkanaal”, aldus CRS.

Samen met partner H@ND heeft de dochteronderneming van Lekkerland de afgelopen tijd gewerkt aan een upgrade van de bestelzuil. Naast de uitstraling zijn ook in de software verbeteringen doorgevoerd. “Dit betekent dat naast de order- en scanfunctionaliteit, ook electronic value verkocht kan worden. Zo kan de consument giftcards, telefoonopwaarderingen en simkaarten aanschaffen via de kiosk. In Q4 2022 wordt hier tevens carwash aan toegevoegd.”

Vernieuwde shop BP Harmelen

Onlangs zijn de tankshops bij BP Harmelen, Lukoil Meerkerk, Lukoil Geldermalsem, Lukoil Hardinxveld en Lukoil Kerkrade voorzien van de oplossing. De tankshop van het eerstgenoemde station is bovendien recent volledig gerenoveerd. Samen met ondernemers Ingrid en Ed van Zuijlen, ontwierp en realiseerde AB Interieurbouw de hele nieuwe ruimte.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.