Shell Café De Andel Gouda bar

Shell De Andel zesde tankstation met Shell Café-shop

De zesde shop met het concept Shell Café opende onlangs de deuren Foto's: LinkedIn/Johan Rog

Bij Shell-tankstation De Andel is deze maand de zesde tankshop met het concept Shell Café geopend. De afgelopen periode was de shop gesloten in verband met de verbouwing. Het station aan de A12 bij Gouda kreeg een nieuwe bakery, met een ‘juice bar’, streetfood en een watertap.

Ook de Starbucks heeft een nieuwe uitstraling gekregen. Daarnaast beschikt de shop nu over 28 zitplaatsen, waardoor het een geschikte locatie moet worden om te werken of te vergaderen. “Wij zijn er trots op en hopen dat iedereen het net zo mooi vindt als wij dat vinden”, laat ondernemer Johan Rog weten. Het station kreeg daarnaast gelijk nieuwe toiletruimten van het bedrijf 2theloo. Met de voucher krijgen klanten korting op hun aankopen in het Shell Café.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

Shell Café De Andel Gouda Starbucks
De Starbucks bij Shell De Andel.

Het aanbod binnen Shell Café bestaat onder andere uit verschillende, zelf samen te stellen maaltijden. Op het menu staan zowel ontbijt, lunch als warme gerechten. Shell Café moet daarnaast ontspanning en gastvrijheid uitstralen.

Meer in de pijplijn

Techniekbedrijf Hamer liet in oktober weten dit jaar nog meerdere tankshops om te bouwen tot Shell Café-locaties. Een woordvoerder van Shell zei toen dat er nog wel ‘het een en ander in de pijplijn’ zit.

Bij Shell-station Sandelingen-Oost bij Hendrik-Ido-Ambacht werd vorig jaar het allereerste Shell Café van West-Europa geopend. Er zijn momenteel nog vestigingen van het concept te vinden bij Shell Hazeldonk-Oost, Shell De Hackelaar in Muiden en bij Shell Den Ruygen Hoek in Hoofddorp. De meest recente verbouwing vond plaats bij Shell-tankstation De Schaars in Arnhem.

Alle locaties die nu nog en deli2go- of een deli by Shell-concept hebben, gaan uiteindelijk over naar Shell Café.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Shell De Andel zesde tankstation met Shell Café-shop | TankPro.nl
Shell Café De Andel Gouda bar

Shell De Andel zesde tankstation met Shell Café-shop

De zesde shop met het concept Shell Café opende onlangs de deuren Foto's: LinkedIn/Johan Rog

Bij Shell-tankstation De Andel is deze maand de zesde tankshop met het concept Shell Café geopend. De afgelopen periode was de shop gesloten in verband met de verbouwing. Het station aan de A12 bij Gouda kreeg een nieuwe bakery, met een ‘juice bar’, streetfood en een watertap.

Ook de Starbucks heeft een nieuwe uitstraling gekregen. Daarnaast beschikt de shop nu over 28 zitplaatsen, waardoor het een geschikte locatie moet worden om te werken of te vergaderen. “Wij zijn er trots op en hopen dat iedereen het net zo mooi vindt als wij dat vinden”, laat ondernemer Johan Rog weten. Het station kreeg daarnaast gelijk nieuwe toiletruimten van het bedrijf 2theloo. Met de voucher krijgen klanten korting op hun aankopen in het Shell Café.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

Shell Café De Andel Gouda Starbucks
De Starbucks bij Shell De Andel.

Het aanbod binnen Shell Café bestaat onder andere uit verschillende, zelf samen te stellen maaltijden. Op het menu staan zowel ontbijt, lunch als warme gerechten. Shell Café moet daarnaast ontspanning en gastvrijheid uitstralen.

Meer in de pijplijn

Techniekbedrijf Hamer liet in oktober weten dit jaar nog meerdere tankshops om te bouwen tot Shell Café-locaties. Een woordvoerder van Shell zei toen dat er nog wel ‘het een en ander in de pijplijn’ zit.

Bij Shell-station Sandelingen-Oost bij Hendrik-Ido-Ambacht werd vorig jaar het allereerste Shell Café van West-Europa geopend. Er zijn momenteel nog vestigingen van het concept te vinden bij Shell Hazeldonk-Oost, Shell De Hackelaar in Muiden en bij Shell Den Ruygen Hoek in Hoofddorp. De meest recente verbouwing vond plaats bij Shell-tankstation De Schaars in Arnhem.

Alle locaties die nu nog en deli2go- of een deli by Shell-concept hebben, gaan uiteindelijk over naar Shell Café.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.