BETA Power Up! wedstrijd beste pit crew

BETA zoekt naar beste ‘pit crew’ van Nederland

De huidige top drie van de wedstrijd Foto: BETA Opleidingen

BETA Opleidingen organiseert een competitie met als thema ‘Beste pit crew van Nederland’. Het moment suprême van de wedstrijd is op 9 november, tijdens de Tankstation & Carwash Vakbeurs in Expo Houten. Op de stand van de brancheorganisatie worden dan de winnaars van de prijzen én de eretitel bekendgemaakt.

Sinds 5 september kunnen tankstationmedewerkers en -eigenaren meestrijden voor een plekje in het klassement. Ze hebben tot 4 november de tijd om zoveel mogelijk punten binnen te halen. Dat doen ze door e-learnings af te ronden op het leerplatform Power Up! van de brancheorganisatie. Zo krijgen deelnemers bijvoorbeeld 500 punten voor het maken van de e-learning ‘Overvalpreventie bij tankstations en wasbedrijven’ en 100 punten voor de training ‘Agressie bij tabaksverkoop’. In totaal zijn er 1.200 punten te verdienen. Daarnaast zijn er extra punten te verzamelen door mee te doen aan verschillende challenges.

Leercultuur stimuleren

“Met de donkere dagen op komst is dit hét moment om de veiligheidsmodules onder de aandacht te brengen en direct punten te verdienen”, vertelt Lilly ter Beek van BETA Opleidingen. De competitie richt zich op de hele Nederlandse tankstationbranche. “In deze roerige tijden kan het maken van e-learnings er bij medewerkers nog wel eens bij in schieten. Met deze wedstrijd wil BETA Opleidingen de leercultuur binnen de branche stimuleren en laten zien dat leren ook leuk kan zijn, omdat je het samen doet als team.”

Ook voor teams die zich nog niet hebben ingeschreven is het nog altijd mogelijk om deel te nemen. “Door als station mee te doen aan deze race bevorder je de teamspirit en kan je als station laten zien dat de medewerkers op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving en uitblinken in veiligheid en gastvrijheid”, aldus Ter Beek. De crews bestaan uit minimaal drie en maximaal tien collega’s.

Top drie

Het klassement wordt momenteel aangevoerd door Shell Vriezeveen De Broodjesbox (score van 6180), gevolgd door BP Uden (score van 5067) en TotalEnergies Lindetrek (score van 4740). Elke maandag en donderdag wordt de ranglijst geüpdatet. De hoofdprijs is een teamuitje naar keuze (tegen een gemaximeerd budget). Ook de nummers twee en drie krijgen een prijs.

Lees ook:

De Tankstation & Carwash Vakbeurs, hét grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België, zal dit jaar plaatsvinden op 9 en 10 november 2022 in de Expo Houten. Schrijf je nu in!

Auteur: Nico Schinkelshoek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

BETA zoekt naar beste ‘pit crew’ van Nederland | TankPro.nl
BETA Power Up! wedstrijd beste pit crew

BETA zoekt naar beste ‘pit crew’ van Nederland

De huidige top drie van de wedstrijd Foto: BETA Opleidingen

BETA Opleidingen organiseert een competitie met als thema ‘Beste pit crew van Nederland’. Het moment suprême van de wedstrijd is op 9 november, tijdens de Tankstation & Carwash Vakbeurs in Expo Houten. Op de stand van de brancheorganisatie worden dan de winnaars van de prijzen én de eretitel bekendgemaakt.

Sinds 5 september kunnen tankstationmedewerkers en -eigenaren meestrijden voor een plekje in het klassement. Ze hebben tot 4 november de tijd om zoveel mogelijk punten binnen te halen. Dat doen ze door e-learnings af te ronden op het leerplatform Power Up! van de brancheorganisatie. Zo krijgen deelnemers bijvoorbeeld 500 punten voor het maken van de e-learning ‘Overvalpreventie bij tankstations en wasbedrijven’ en 100 punten voor de training ‘Agressie bij tabaksverkoop’. In totaal zijn er 1.200 punten te verdienen. Daarnaast zijn er extra punten te verzamelen door mee te doen aan verschillende challenges.

Leercultuur stimuleren

“Met de donkere dagen op komst is dit hét moment om de veiligheidsmodules onder de aandacht te brengen en direct punten te verdienen”, vertelt Lilly ter Beek van BETA Opleidingen. De competitie richt zich op de hele Nederlandse tankstationbranche. “In deze roerige tijden kan het maken van e-learnings er bij medewerkers nog wel eens bij in schieten. Met deze wedstrijd wil BETA Opleidingen de leercultuur binnen de branche stimuleren en laten zien dat leren ook leuk kan zijn, omdat je het samen doet als team.”

Ook voor teams die zich nog niet hebben ingeschreven is het nog altijd mogelijk om deel te nemen. “Door als station mee te doen aan deze race bevorder je de teamspirit en kan je als station laten zien dat de medewerkers op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving en uitblinken in veiligheid en gastvrijheid”, aldus Ter Beek. De crews bestaan uit minimaal drie en maximaal tien collega’s.

Top drie

Het klassement wordt momenteel aangevoerd door Shell Vriezeveen De Broodjesbox (score van 6180), gevolgd door BP Uden (score van 5067) en TotalEnergies Lindetrek (score van 4740). Elke maandag en donderdag wordt de ranglijst geüpdatet. De hoofdprijs is een teamuitje naar keuze (tegen een gemaximeerd budget). Ook de nummers twee en drie krijgen een prijs.

Lees ook:

De Tankstation & Carwash Vakbeurs, hét grootste vakevenement voor de tankstation- en carwashbranche in Nederland en België, zal dit jaar plaatsvinden op 9 en 10 november 2022 in de Expo Houten. Schrijf je nu in!

Auteur: Nico Schinkelshoek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.