BroodjesBox Shell Vriezenveen

Vijfde vestiging De BroodjesBox geopend in Vriezenveen

Foto: De BroodjesBox

Bij Shell-tankstation Hazepad in Vriezenveen is onlangs een gloednieuwe tankshop met het concept ‘De Broodjesbox’ geopend. In tegenstelling tot de andere vier vestigingen is het de eerste nieuwbouwlocatie. 

Het Overijsselse tankstation is te vinden aan de Oostzijde van de N36. Zoals de naam al doet vermoeden worden in de shops uiteenlopende broodjes verkocht, van sandwiches met zalm en filet american tot de broodjes ‘Toverstok’ en ‘Mykonos’. Ook verschillende snacks en salades maken deel uit van het assortiment. Bij de shops wordt bovendien ook bezorgd.

In de vestigingen wordt gebruik gemaakt van materialen en meubels die een huiselijke sfeer creëren. Het concept werd gelanceerd in 2018 door Ruud Sievers en Jan Knol bij het TinQ-tankstation aan de Weezenbeeksingel in Almelo. Gezien het succes van deze locatie is met oliemaatschappij Enviem een aantal locaties benoemd om ook van een Broodjesbox te gaan voorzien. In de daaropvolgende jaren volgden openingen bij de Shell aan de Snipperlingsdijk in Deventer, de BP aan de Sluitersveldssingel in Almelo en het Shell-station in het Friese Oldeholtwolde.

“Er staat nog een locatie aan de A7 op het programma”, vertelde Sievers eerder aan TankPro over de plannen met het modulaire concept.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.