Rockstar Energy Drink tower BP Hank

Snelweglocatie De Haan krijgt ‘Rockstar Tower’

Foto: CRS

Bij een Noord-Brabantse snelweglocatie van De Haan Minerale Oliën staat nu een ‘Rockstar Tower’. De onbemande shop-oplossing, een zogenaamde vending tower, werd recent in samenwerking met Vrumona volledig gewrapt waardoor het nu de uitstraling van een enorm blikje Rockstar Energy Drink heeft.

Door de nieuwe uitstraling ontstaat een ‘extra dimensie in het activeren en promoten’ van de nieuwe Rockstar energiedrank in het petrolkanaal, aldus Convenience Retail Solutions (CRS). De dochteronderneming van Lekkerland speelt daarmee in op de missie om tankstations attractiever en relevanter te maken. Bijzonder is dat de ‘eye-catching tower’ binnen twee uur geplaatst kan worden.

Zomer 2021

De Haan liet de tankstationbranche in de zomer van 2021 kennismaken met het onbemande concept. De acht meter hoge torens bestaan uit vendingmachines met daarbovenop een 360 graden led-scherm, waarop onder andere reclames en promoties getoond kunnen worden. Later volgde ook een onbemande shop: de Tony’s Kiosk.

Frisdrankproducent en -leverancier Vrumona stelt Rockstar Energy Drink sinds dit voorjaar beschikbaar in het petrolkanaal. Volgens het bedrijf draagt het product bij aan het gezonder maken van de frisdrankcategorie, omdat er minder suiker in zit.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.