Esso Vissers Nijmegen shop

Vissers richt zich met nieuw shopconcept meer op jonge Nijmegenaren

Foto: Vissers Energy Group

Bij Esso Vissers Nijmegen is een shop geopend met het nieuwe concept Hot Sandwiches & More by Delimore. Daarmee wil Vissers Energy Group zich meer op de jongere doelgroep in de studentenstad focussen.

Het tankstation aan de Sint Annastraat ligt vlakbij de Radboud Universiteit. “Het Delimore-concept op deze locatie is daar omgebouwd naar een opvallende eigentijdse shopuitstraling. Niet alleen past de shop qua look-and-feel beter bij een stadslocatie, ook het assortiment sluit beter aan op de jongere stadsklant”, meldt het bedrijf.

Dat assortiment bestaat onder andere uit verschillende broodjes, hete sandwiches en panini’s. Ook zijn er meer zoetwaren in de nieuwe tankshop te vinden. Verder kunnen klanten er terecht voor bijvoorbeeld warme snacks en verse koffie.

Vissers heeft in het netwerk van ruim veertig tankstations ook verschillende shops met het concept Momentes & More. Moments & More is op zestien locaties, voornamelijk langs de snelweg te vinden. Daarnaast beschikt het bedrijf over de shopconcepten Delimore en De Smaaksmederij.

Esso Vissers Nijmegen shop
De vernieuwde shop in Nijmegen. Foto: Vissers Energy Group

Lees ook:

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.