iPad kassa Extendas - Foto: Extendas
evenement

Meld je nu aan voor de eerste editie van het Tankshop Forum!

iPad kassa Extendas – Foto: Extendas

TankPro kan alvast een aantal interessante sprekers bekend maken voor het Tankshop Forum. Onder andere directeuren en eigenaren van GemaQ, het Duitse Coffee Fellows, Orangepeak Company en ONE HUNDRED Restrooms vertellen over veranderingen in de tankbranche en delen hun ideeën voor de toekomst. Meld je nu aan voor het Tankshop Forum op woensdag 6 juli in de High Tech Campus in Eindhoven en mis het niet. 

Onder andere Letteke van der Kruk spreekt tijdens het Tankshop Forum. De directeur van GemaQ gaat in op de uitdagingen waar de petrol- en retailsector momenteel voor staat en bespreekt het veranderende consumentengedrag in de tankshop.

Verder vertelt Stefan Tewes, eigenaar van het Duitse Coffee Fellows, over de kansen van koffie in de tankshop. De koffieketen is inmiddels in tien landen actief en telt ruim 240 locaties. Daarvan zijn er zo’n honderd te vinden in tankshops. Vorig jaar opende de eerste vestiging bij een tankstation in Nederland.

Verkoop in de shop voorspellen

Alexander Claessens van Orangepeak Company levert eveneens een bijdrage aan het programma. Het bedrijf stelt ondernemers in staat om de verkopen in de shop te voorspellen aan de hand van het programma Apollo.

Volgens Marielle Romeijn van ONE HUNDRED Restrooms moet een toiletbezoek in het tankstation een ‘welzijnsboost’ opleveren. Ze deelt haar visie tijdens het evenement en legt uit waar de kansen liggen als het om het sanitair gaat.

Bedrijfsbezoek Devapo

Naast deze sprekers omvat het programma ook een bedrijfsbezoek aan Devapo. Devapo zal tijdens het Tankshop Forum een excursie hosten waarbij deelnemers live kunnen ervaren hoe het bedrijf omgaat met de modernste bereidingswijzen in een tankshop.

Aanmelden voor het Tankshop Forum kan via de website van het evenement. Hier vind je tevens meer informatie over het programma en de locatie. 

Lees ook:

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Meld je nu aan voor de eerste editie van het Tankshop Forum! | TankPro.nl
iPad kassa Extendas - Foto: Extendas
evenement

Meld je nu aan voor de eerste editie van het Tankshop Forum!

iPad kassa Extendas – Foto: Extendas

TankPro kan alvast een aantal interessante sprekers bekend maken voor het Tankshop Forum. Onder andere directeuren en eigenaren van GemaQ, het Duitse Coffee Fellows, Orangepeak Company en ONE HUNDRED Restrooms vertellen over veranderingen in de tankbranche en delen hun ideeën voor de toekomst. Meld je nu aan voor het Tankshop Forum op woensdag 6 juli in de High Tech Campus in Eindhoven en mis het niet. 

Onder andere Letteke van der Kruk spreekt tijdens het Tankshop Forum. De directeur van GemaQ gaat in op de uitdagingen waar de petrol- en retailsector momenteel voor staat en bespreekt het veranderende consumentengedrag in de tankshop.

Verder vertelt Stefan Tewes, eigenaar van het Duitse Coffee Fellows, over de kansen van koffie in de tankshop. De koffieketen is inmiddels in tien landen actief en telt ruim 240 locaties. Daarvan zijn er zo’n honderd te vinden in tankshops. Vorig jaar opende de eerste vestiging bij een tankstation in Nederland.

Verkoop in de shop voorspellen

Alexander Claessens van Orangepeak Company levert eveneens een bijdrage aan het programma. Het bedrijf stelt ondernemers in staat om de verkopen in de shop te voorspellen aan de hand van het programma Apollo.

Volgens Marielle Romeijn van ONE HUNDRED Restrooms moet een toiletbezoek in het tankstation een ‘welzijnsboost’ opleveren. Ze deelt haar visie tijdens het evenement en legt uit waar de kansen liggen als het om het sanitair gaat.

Bedrijfsbezoek Devapo

Naast deze sprekers omvat het programma ook een bedrijfsbezoek aan Devapo. Devapo zal tijdens het Tankshop Forum een excursie hosten waarbij deelnemers live kunnen ervaren hoe het bedrijf omgaat met de modernste bereidingswijzen in een tankshop.

Aanmelden voor het Tankshop Forum kan via de website van het evenement. Hier vind je tevens meer informatie over het programma en de locatie. 

Lees ook:

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.