tankshop Shell de Lucht West

Eerste editie Tankshop Forum deze zomer te bezoeken

Foto: Nico Schinkelshoek

Wie op de hoogte gebracht wil worden van de laatste ontwikkelingen in de tankshop, kan op 6 juli terecht bij de eerste editie van het Tankshop Forum. Het TankPro-evenement vindt deze zomer plaats in Eindhoven. 

Een vegetarisch en veganistisch aanbod, de kansen van koffie en thee en nieuwe shopconcepten voor onbemande tankstations. Waar zet je als ondernemer op in? En hoe kun je je omzet vergroten? Het zijn onderwerpen die de revue tijdens het evenement passeren.

Op het programma staan onder andere een bedrijfsbezoek, verschillende lezingen en interviews en een rondetafeldebat. Bezoekers kunnen op het infoplein bovendien in gesprek gaan met sectorgenoten en ervaringen met elkaar delen.

Partner worden van dit nieuwe evenement? Informeer naar de mogelijkheden. 

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Eerste editie Tankshop Forum deze zomer te bezoeken | TankPro.nl
tankshop Shell de Lucht West

Eerste editie Tankshop Forum deze zomer te bezoeken

Foto: Nico Schinkelshoek

Wie op de hoogte gebracht wil worden van de laatste ontwikkelingen in de tankshop, kan op 6 juli terecht bij de eerste editie van het Tankshop Forum. Het TankPro-evenement vindt deze zomer plaats in Eindhoven. 

Een vegetarisch en veganistisch aanbod, de kansen van koffie en thee en nieuwe shopconcepten voor onbemande tankstations. Waar zet je als ondernemer op in? En hoe kun je je omzet vergroten? Het zijn onderwerpen die de revue tijdens het evenement passeren.

Op het programma staan onder andere een bedrijfsbezoek, verschillende lezingen en interviews en een rondetafeldebat. Bezoekers kunnen op het infoplein bovendien in gesprek gaan met sectorgenoten en ervaringen met elkaar delen.

Partner worden van dit nieuwe evenement? Informeer naar de mogelijkheden. 

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.