Effe Lekker Esso Barneveld

Den Hartog opent Effe Lekker XL in Barneveld

Foto: AB Interieurbouw

Carfood Motorbrandstoffen heeft de tweede shop met het concept Effe Lekker geopend. Het grotere broertje van de eerste versie in Krimpen aan den IJssel is te vinden bij het gloednieuwe Esso-station aan de Nijkerkerweg in Barneveld. 

Naast diverse zoete en hartige snacks, is het menu in Barneveld ten opzichte van de variant in Krimpen aan den IJssel uitgebreid met verschillende broodjes, snacks, friet en door medewerkers bereide koffie. Ook beschikt de XL-versie over zitgelegenheden waar klanten hun consumpties kunnen nuttigen. In de zomer komt hier bovendien een terras bij. Het nieuwe tankstation, dat enkele weken geleden opende, is verder voorzien van vier wasboxen, een wasstraat en laadpalen.

Wasboxen en wasstraat

“Effe lekker komt voort uit het idee dat mensen bij een benzinestation niet te lang willen wachten. Het gaat allemaal snel en ze hebben vaak haast. Dus dat is Effe, en wij willen eigenlijk het lekkere aanbieden dat erbij hoort”, vertelde manager tankstations Wichert Hein van Dijk eerder aan TankPro.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

Effe Lekker Barneveld
Het nieuwe tankstation in Barneveld. Foto: AB Interieurbouw

Na de opening van het nieuwe station staat ook de derde locatie al op de planning. In Deurne werd eerder Esso Gosens overgenomen. De shop daar wordt vergelijkbaar met de XL-versie in Barneveld. Voor een deel van de ongeveer twintig overige tankstations in het netwerk ziet Van Dijk eveneens kansen.

Den Hartog, waar Carfood Motorbrandstoffen onderdeel van is, werkte voor de ontwikkeling van Effe Lekker samen met AB interieurbouw, Extensief, BuroWauw en adviseur Rob Doorn. Het bedrijf uit het Zuid-Hollandse dorp Groot-Ammers exploiteert tankstations in de kleuren van Esso en GT24, een onbemande formule.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.