Go Fresh Bakery Texaco Honswijck

Go Fresh Bakery 2.0 geopend bij Texaco Honswijck

Foto: EG Group

EG Group heeft de ‘Go Fresh Bakery 2.0’ geopend bij het Texaco-tankstation in Muiden. Het bedrijf zet daarmee een grote stap in de complete transformatie die locatie Honswijck ondergaat. 

“Wij zijn nu al onwijs trots op deze mooie locatie”, laat EG Group weten. Naast de bakery is er ook een shop-in-shop Dunkin’ Donuts te vinden. Het bedrijf opende bovendien de nieuwe SPAR Express winkel. Brandstoffen kunnen er inmiddels al een week getankt worden.

Eerste LEON

Onlangs maakte EG Group bekend dat het tankstation ook de allereerste LEON langs de snelweg zal huisvesten. De gezonde formule opent naar verwachting begin 2022. Er zullen nog meer formules volgen op de locatie, maar de concrete invulling daarvan is nog niet bekend.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

Texaco Honswijck Muiden EG Group
Het tankstation is inmiddels volledig omgekleurd. Foto: EG Group

De huurrechten van de voormalige BP-locatie werden tijdens de tankstationveiling op 8 september overgenomen voor een recordbedrag van ruim 27,5 miljoen euro. “Deze aanwinst is een absolute bevestiging van de ambitie van onze eigenaren. Op deze nummer één locatie pakken we echt uit, met een zo compleet en uitgebreid mogelijk assortiment – met name gericht op food-to-go en convenience”, zei retail manager Bas aan de Wiel eerder over Texaco Honswijck.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.