Moments & More Vissers Babberich

Nieuwste Moments & More opent vlakbij Duitse grens

Bron: Vissers Energy Group

Vissers Energy Group heeft een nieuwe Moments & More geopend bij het Esso-tankstation Bergh-Noord. Aan de A12, direct na de grensovergang met Duitsland, opende alweer de zestiende locatie van het concept. 

De focus ligt bij Moments & More op verse bereidingen, waarbij klanten kunnen kiezen voor zelfbediening. In de shops met het concept worden diverse broodjes, salades en wraps verkocht. Ook bijvoorbeeld friet en tosti’s behoren tot het assortiment. Voor cadeau’s als bloemen en chocolade kunnen klanten eveneens in de shops terecht. “Verder hebben we ingespeeld op de specifieke behoefte aan Duitse koffie en dit assortiment hebben we hier dus ook in het concept opgenomen”, laat directeur Gerbert Vissers weten.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

Vissers Energy Group Moments & More Babberich
De nieuwste locatie van Moments & More opende net voor de Duitse grens. Foto: Vissers Energy Group

In de shops is normaal gesproken zitgelegenheid, zodat klanten er zakelijke afspraken kunnen maken of eventueel terecht kunnen voor een avondmaaltijd. In Babberich was hier te weinig ruimte voor. Daarom is er gekozen voor een aantal statafels met krukken en niet voor een hele zithoek.

Meer drukte

Hoewel het bij het tankstation momenteel nog minder druk is dan verderop in Nederland, passeert er wel veel langeafstandsverkeer in de Gelderse plaats. “Dit gaat nog verder toenemen als de A12 bij Duiven straks op de A15 wordt aangesloten”, blikt Vissers alvast vooruit. “Onze verwachting is dat we met ons Moments & More concept de omzet kunnen verhogen, omdat we nu een veel aantrekkelijker aanbod qua food en beleving hebben.”

Dit jaar werden al vier nieuwe snelweglocaties van Vissers Energy Group voorzien van het concept. Bij Den Hoek, Wilp, Meiberg en nu dus Bergh-Noord zijn de shops te vinden. “Daar zijn we heel trots op. Voor volgend jaar hebben we zeker nog uitbreidingsplannen, maar die zijn nu nog niet concreet”, zegt Vissers.

Ook is de Limburgse onderneming volop bezig met het plaatsen van snelladers aan de snelweglocaties. Zo wordt binnenkort station Deersels in Maasbree aan de A67 voorzien van laadpalen.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.