BP en Albert Heijn starten met uitrol van honderd AH to go-shops

BP en Albert Heijn zijn gestart met de uitrol van meer dan honderd AH to go’s bij tankstations. De samenwerking ging dit weekend officieel van start met de opening van de nieuwe AH to go-shop bij BP Vliete aan de A58, vlakbij het Zeeuwse Krabbendijke. 

De samenwerking is het vervolg op een eerdere succesvolle proef van BP en Albert Heijn. Met de opening van BP Vliete hebben inmiddels tien BP-tankstations een Albert Heijn to go. Tot het einde van dit jaar komt hier iedere week een AH to go bij, wat het totaal eind december op 24 locaties moet brengen.

Veertien tankstations

Dit jaar moeten dus nog eens veertien tankstations van een AH-shop voorzien worden. In 2022 volgen er nog eens ruim tachtig. Daarmee werken de twee bedrijven, als alles volgens plan verloopt, uiteindelijk samen bij meer dan honderd tankstations verspreid over het hele land.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

Albert Heijn en bp starten uitrol AH to go naar ruim 100 tankstations
Bij BP Vliete opende afgelopen weekend een gloednieuwe Albert Heijn to go. Foto: Albert Heijn

Voor BP draagt de samenwerking met Albert Heijn bij aan de uitvoering van haar strategie om het aanbod in de shop wereldwijd opnieuw in te richten en eventueel verder uit te breiden. BP wil zo de weggebruikers ‘alles bieden wat zij nodig hebben op goed bereikbare locaties met ruime openingstijden.’

Klassieke producten

“De mooie combinatie van specifieke kennis en jarenlange ervaring van Albert Heijn en BP op hun eigen vakgebied, zorgt voor nog lekkerder eten en drinken voor onderweg: met een vers assortiment dat helemaal is toegespitst op de wensen van de weggebruiker”, laat Albert Heijn weten.

In de shops is onder andere keuze uit vers bereid eten, koffie, belegde broodjes, salades, croissants, snacks en verse vruchten- en groentesappen. Ook de klassieke producten zoals motorolie en de ruitensproeiervloeistof blijven gewoon in de schappen staan.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.