Dunkin’ komt met gestoomde donuts, later ook bij tankstations

Het koffie- en donutmerk presenteert drie concepten op de tankstationvakbeurs in Houten Het razend populaire koffie- en donutmerk Dunkin? introduceert zijn petrol concept op de Nederlandse markt. De introductie vindt 6 en 7 november plaats op de Tankstation Vakbeurs in ...

Dunkin’ gaat vanaf deze week ‘Cloud Cakes’ verkopen: donuts die niet zijn gefrituurd, maar gestoomd. De producten worden in eerste instantie in de Nederlandse en Belgische vestigingen van het bedrijf verkocht. Later dit jaar volgen ook verschillende tankstations als verkooppunten.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Dunkin’ komt met gestoomde donuts, later ook bij tankstations | TankPro.nl

Dunkin’ komt met gestoomde donuts, later ook bij tankstations

Het koffie- en donutmerk presenteert drie concepten op de tankstationvakbeurs in Houten Het razend populaire koffie- en donutmerk Dunkin? introduceert zijn petrol concept op de Nederlandse markt. De introductie vindt 6 en 7 november plaats op de Tankstation Vakbeurs in ...

Dunkin’ gaat vanaf deze week ‘Cloud Cakes’ verkopen: donuts die niet zijn gefrituurd, maar gestoomd. De producten worden in eerste instantie in de Nederlandse en Belgische vestigingen van het bedrijf verkocht. Later dit jaar volgen ook verschillende tankstations als verkooppunten.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.