Shell Broodje Kreeft

Shell beantwoordt groeiende vraag naar luxe met ‘Hollandse Helden’

Alle Nederlandse Shell-bakkerijlocaties starten vanaf 18 augustus met de tijdelijke verkoop van broodjes kreeft. Daarmee wil de multinational gehoor geven aan de groeiende vraag van klanten naar luxere en lokale ‘on the go’ producten. 

“Wij willen met de introductie van het broodje kreeft voldoen aan de vraag naar meer luxe producten en willen met een wisselend assortiment onderscheidend blijven in de markt. De Hollandse keuken heeft genoeg te bieden en we willen graag onze Hollandse Helden een podium geven”, aldus Kees van Wezel, manager foodservice & coffee bij Shell Retail voor de Benelux en Frankrijk.

Thema-assortiment

Het broodje maakt deel uit van het zogenaamde Hollandse Helden-assortiment. Het broodje – geïnspireerd door de Amerikaanse lobsterroll – is gevuld met stukken kreeft en wordt in een citroen kruidenmayonaise geserveerd met verse spinazie. In het Nederlandse thema-assortiment worden verder producten als een broodje ossenworst, broodje halfom (lever en pekelvlees), haring, poffertjes en een Hollands Bakkie (met stroopwafel) aangeboden.

Het broodje kreeft is verkrijgbaar van 18 augustus tot en met 14 september. Shell Nederland zet sinds half juli in op de Hollandse producten.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.