Berkman opent nieuw tankstation in Oud-Beijerland

Het nieuwe tankstation van Berkman in Oud-Beijerland opende begin juli de deuren. De locatie is de tweede van Berkman in deze Zuid-Hollandse plaats en is gevestigd aan de L.J. Costerstraat langs een drukke, doorgaande route naar het centrum.

De bouw van het station is in tweeënhalve maand afgerond door een werkgroep onder leiding van TSG, dat als
hoofdaannemer fungeerde. Binnen die werkgroep is nauw samengewerkt met o.a. Antea Group uit Capelle aan den IJssel (civiele werkzaamheden) en SRS Reklame Service b.v. uit Stellendam voor de luifel.

Het nieuwe tankstation is tot stand gekomen vanuit een samenwerking tussen Berkman en DBS. Al geruime tijd worden er tussen beide familiebedrijven gesprekken gevoerd om gezamenlijk op te trekken in dit project. Met het in gebruik nemen van deze locatie heeft die samenwerking nu vorm gekregen.

Totaalplaatje aanbieden

Binnen de automotive sector vullen DBS en Berkman elkaar op allerlei vlakken aan. Daarom zijn er verschillende ideeën om klanten in de toekomst een totaalplaatje te kunnen bieden op het gebied van autoservice en -onderhoud. Hiervoor leent het nieuwe station zich uitermate goed, gelegen naast de ruime en veelzijdige vestiging van Profile Car & Tyre Center DBS in Oud-Beijerland.

Laadpalen

Naast de gebruikelijke traditionele brandstoffen als Euro 95, Superplus 98 en Diesel, hebben DBS en Berkman op de nieuwe locatie ook ruimte vrijgemaakt voor laadpalen. In totaal kunnen vier elektronische voertuigen gelijktijdig de accu opladen tegen een voordelig tarief. Met het aanbieden van de laadpalen is volgens Berkman een belangrijke stap gezet in de richting van een toekomstbestendige en multifunctionele tanklocatie.

In Nederland telt het netwerk van Berkman ruim zeventig tankstations. Die zijn zowel bemand als onbemand en hebben vaak ook extra faciliteiten als een shop, bakery en wasmogelijkheden.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Marilon Tresfon

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.