‘Millenial koopt liefst voorverpakt product bij tankstation’

Bron: QiZiNi persbericht

Millenials, personen die geboren zijn tussen 1981 en 1996, kopen voornamelijk voorverpakte producten bij het tankstation. Dat stelt het bedrijf QiZiNi, dat zich onder andere bezighoudt met het maken van sandwiches, wraps en burrito’s.

Volgens het bedrijf blijkt uit het eigen onderzoek dat de consument voorverpakte producten als veiliger en hygiënischer ziet. Mede daarom komt QiZiNi, dat zelf voorverpakte producten maakt, met een nieuw concept: Food Stories By QiZiNi. Daarin worden ‘rijkelijk belegde buns, wraps en een salade’ aangeboden. In de toekomst wordt dit aanbod verder uitgebreid.

Verder blijkt uit het onderzoek dat uiterlijk van de producten in het schap van een tankstation een grote rol speelt, want ‘het oog wil ook wat’. Het concept Food Stories sluit daar volgens het bedrijf goed bij aan vanwege de vele kleuren die gebruikt worden. Volgens QiZiNi zijn de verpakkingen van de producten in het concept vrolijk en zullen deze direct opvallen.

De broodjes en wraps worden dagelijks vers gemaakt. ‘’De producten zijn perfect voor de gehaaste reiziger die op zoek is naar een premium product. Het assortiment wordt royaal belegd met premium ingrediënten waardoor het aanbod sterk onderscheidend is van de rest van de markt’’, stelt het bedrijf.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.