Ernstig ongeluk veroorzaakt enorme ravage bij Esso Mijnsheerenland

Bij het Esso-tankstation in Mijnsheerenland, vlakbij Rotterdam, is donderdagavond een automobilist met volle vaart tegen tegen de shop aangereden. De bestuurder raakte daarbij zwaargewond, meldt het ANP. 

Op beelden van Hart van Nederland is te zien dat de ravage bij het tankstation langs de A29 enorm is. De voorgevel van de Spar-winkel is grotendeels vernield. Ook de auto was na het ongeluk total loss is. Verder is op de beelden te zien dat de gewonde door brandweer- en ambulancepersoneel wordt weggevoerd. 

‘’De schade is enorm, de bestuurder is naar het ziekenhuis vervoerd en onze verkeersafdeling doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval’’, laat de Politie Hoeksche Waard weten. ‘’Twee medewerkers die in de shop aanwezig waren, zagen het voertuig aankomen en konden gelukkig op tijd het magazijn in vluchten. Zij komen met de schrik vrij.’’

De toerit naar het tankstation en de benzinepomp zelf zijn nog gesloten. Het tankstation is normaal gesproken 24 uur per dag geopend.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.