Shell opent eerste shop met nieuw concept Shell Café

Shell opende maandag aan de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht de eerste shop met het concept Shell Café. Shell-locatie Sandelingen-Oost had de primeur te pakken. Naast een nieuwe uitstraling, inclusief nieuwe zithoek, ging ook het menu op de schop. 

Het concept bestaat uit verschillende, zelf samen te stellen maaltijden. Klanten kunnen terecht bij het nieuwe Shell Café voor ontbijt, lunch en warme maaltijden, bereid met verse producten. Ook verse koffie staat in het nieuwe concept centraal. Shell Café moet ontspanning en gastvrijheid uitstralen. Het personeel van het tankstation in Hendrik-Ido-Ambacht is blij met de heropening. ”We kunnen eindelijk iedereen welkom heten in ons prachtige Shell Café. Wij zijn trots op alle mensen die dit mogelijk hebben gemaakt en dankbaar om dit geweldige Shell-station te mogen exploiteren.”

Station van de toekomst

Bij binnenkomst worden gasten verwelkomd door een gastvrouw of -heer. “Gasten ervaren een heel andere beleving. Geen traditionele pompshop, maar een modern Shell Café”, zegt Hilmar van den Dool, General Manager Retail. “Een plek waar je wil zijn, in plaats van een plek waar je moet zijn. Zo zien we het station van de toekomst.” Volgens Shell zullen shops een andere rol gaan vervullen dan voorheen. Vooral omdat er steeds meer elektrische auto’s op de weg komen, worden tankshops locaties waar ook EV-rijders even kunnen ontspannen terwijl hun auto oplaadt. 

Het is de bedoeling dat de Shell Café-formule de komende jaren in heel Europa wordt uitgerold. Alle locaties die nu nog en deli2go- of een deli by Shell-concept hebben, gaan over naar Shell Café. Dit najaar volgen in Nederland Shell-locaties aan de A4 bij Rijsenhout en de A1 bij Muiden.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.