TSG gaat kassa’s en betaalterminals installeren op 185 Lukoil-locaties

Technical Services Group (TSG) gaat een grote hoeveelheid tankstations van Lukoil in de Benelux voorzien van nieuwe kassa’s en betaalterminals. TSG installeert de Fuel POS en de Crypto VGA betaalpalen van Tokheim op 185 locaties. 

De Crypto VGA is een outdoor betalingssysteem. De betaalzuil is voorzien van een touchscreenscherm en is volgens TSG een ‘veilig transactiesysteem dat gecertificeerd is in overeenstemming met de nieuwste goedkeuringen van de betaalkaartindustrie’. Ook communiceert het apparaat in zeventien verschillende talen. De Crypto VGA wordt geleverd met de grootste papierrol binnen de sector voor het afgeven van bonnen. Daardoor zou de rol tot vier keer langer meegaan dan bij andere betalingssystemen het geval is.

De Fuel POS, een kassa voor de shop, wordt gekoppeld met het bestaande prijzenbord. Op die manier is het volgens TSG makkelijk om de brandstofprijzen te wijzigen. Daardoor blijft er meer tijd over voor het helpen van de klanten, meent het bedrijf. Ook komt de Fuel POS met een ‘probleemloze aansluiting op alle andere systemen van deze tankstations’. 

Daarnaast maakte TSG bekend dat het bedrijf 53 AdBlue dispensers zal plaatsen bij de tankstations van DATS 24. Het Belgische oliebedrijf heeft een onbemand tankstationnetwerk met 129 locaties. TSG is verantwoordelijk voor de volledige installatie van de dispensers op een groot deel van die locaties. 

TSG is actief in 28 landen. Ongeveer de helft van het personeel bestaat uit service- en installatiemonteurs. Het bedrijf focust zich naast betalingssystemen ook op bijvoorbeeld laadpalen en carwashinstallaties.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.