Saucijzenbroodje Shell

Shell laat klanten kennismaken met vegetarisch saucijzenbroodje

Saucijzenbroodje Shell

Alle Nederlandse Shell-locaties met een bakery verkopen deze week vegetarische saucijzenbroodjes. Het broodje van The Blue Butcher wordt geïntroduceerd vanwege de Nationale Week Zonder Vlees. Volgens Shell is de week een goed moment om klanten kennis te laten maken met de vegetarische producten. 

De snack is volledig plantaardig en wordt gemaakt van onder andere tarwe en soja. Shell noemt het een ‘heerlijk alternatief voor en regulier saucijzenbroodje en net zo lekker’. Klanten kunnen bij de Shell-locaties al langer terecht voor de vegetarische hamburgers van het bedrijf dat zich bezighoudt met vleesvervangers. 

Het vegetarische saucijzenbroodje is van 8 tot en met 14 maart te koop voor twee euro. De snack werd speciaal voor de week ontwikkeld. Volgens The Blue Butcher lijkt het broodje precies op de klassieke versie, maar dan zonder het vlees. Het saucijzenbroodje is alleen te koop in de deli2go-wegrestaurants.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.