EG Group opent negende Burger King-locatie in Benelux

Bij het Texaco-tankstation langs de E19 bij het Belgische Saint Ghislain heeft EG Group een nieuwe locatie van Burger King geopend. In hetzelfde gebouw kunnen klanten sinds kort bovendien terecht bij een vestiging van Starbucks. EG Group gaat het tankstation binnenkort omkleuren van Texaco naar Esso.

Het Burger King-restaurant ligt aan de E19, een belangrijke snelweg tussen Parijs en Brussel, waar EG Group ook twee locaties van Starbucks heeft geopend. De locatie in Saint Ghislain is de negende Burger King-vestiging die EG Group in de Benelux in exploitatie heeft.

Het restaurant van Burger King is gerealiseerd in het bestaande gebouw bij het Texaco-tankstation. Naast het aanbod in de bestaande shop en bakkerij bij het tankstation kunnen passanten en bewoners uit de omgeving nu ook langskomen voor een Whopper. Met twee locaties van een Starbucks aan beide kanten van de E19 kunnen voorbijgangers voortaan ook aankloppen voor het uitgebreide koffieaanbod van het wereldbekende koffiemerk.

Focus op retail

De Britse EG Group bestaat sinds 2001 en is in korte tijd uitgegroeid tot een wereldspeler. In Nederland heeft het bedrijf een kleine zeshonderd locaties in de kleuren van Texaco en Esso. Een groot deel van de Texaco’s is afgelopen twee jaar omgekleurd naar Esso. In Nederland is EG een partnerschap aangegaan voor de shops bij de tankstations met Spar. Ook zijn ondertussen op heel wat locaties Subway-vestigingen te vinden. In 2019 presenteerde EG Group in Nederland de vernieuwde GO Fresh-formule.

In België heeft het bedrijf onder meer een samenwerking met louis delhaize. Verder worden de handen in de verschillende landen ineengeslagen met onder meer Starbucks, Carrefour, Subway, Burger King, Greggs, Pomme de Pain en Délifrance. Het is afhankelijk per land welke partners terug te vinden zijn.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

EG Group opent negende Burger King-locatie in Benelux | TankPro.nl

EG Group opent negende Burger King-locatie in Benelux

Bij het Texaco-tankstation langs de E19 bij het Belgische Saint Ghislain heeft EG Group een nieuwe locatie van Burger King geopend. In hetzelfde gebouw kunnen klanten sinds kort bovendien terecht bij een vestiging van Starbucks. EG Group gaat het tankstation binnenkort omkleuren van Texaco naar Esso.

Het Burger King-restaurant ligt aan de E19, een belangrijke snelweg tussen Parijs en Brussel, waar EG Group ook twee locaties van Starbucks heeft geopend. De locatie in Saint Ghislain is de negende Burger King-vestiging die EG Group in de Benelux in exploitatie heeft.

Het restaurant van Burger King is gerealiseerd in het bestaande gebouw bij het Texaco-tankstation. Naast het aanbod in de bestaande shop en bakkerij bij het tankstation kunnen passanten en bewoners uit de omgeving nu ook langskomen voor een Whopper. Met twee locaties van een Starbucks aan beide kanten van de E19 kunnen voorbijgangers voortaan ook aankloppen voor het uitgebreide koffieaanbod van het wereldbekende koffiemerk.

Focus op retail

De Britse EG Group bestaat sinds 2001 en is in korte tijd uitgegroeid tot een wereldspeler. In Nederland heeft het bedrijf een kleine zeshonderd locaties in de kleuren van Texaco en Esso. Een groot deel van de Texaco’s is afgelopen twee jaar omgekleurd naar Esso. In Nederland is EG een partnerschap aangegaan voor de shops bij de tankstations met Spar. Ook zijn ondertussen op heel wat locaties Subway-vestigingen te vinden. In 2019 presenteerde EG Group in Nederland de vernieuwde GO Fresh-formule.

In België heeft het bedrijf onder meer een samenwerking met louis delhaize. Verder worden de handen in de verschillende landen ineengeslagen met onder meer Starbucks, Carrefour, Subway, Burger King, Greggs, Pomme de Pain en Délifrance. Het is afhankelijk per land welke partners terug te vinden zijn.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.