Q8 in België ziet kansen voor luxe chocolade in de shop

Bij twaalf snelwegstations van Q8 in België en Luxemburg kunnen klanten voortaan kiezen uit het assortiment van de Belgische chocolatier Godiva. Komende maanden volgen nog eens 32 locaties van Q8 in België en Luxemburg. Handig als je onderweg nog even snel op zoek moet naar een sinterklaascadeau.

Het bedrijf Godiva werd in 1926 in Brussel opgericht door de Belgische chocolatier Pierre Draps. De producten, waaronder truffels, pralines en softijs, worden wereldwijd verkocht. Bert Gillis, Retail Director Benelux bij Q8, ziet het chocolademerk als een mooie aanvulling op het assortiment in de tankshop. “We merken dat de vraag naar makkelijk bereikbare plaatsen om snel maar wel vers en kwalitatief te shoppen blijft stijgen, liefst op de weg die mensen toch al moeten doen. We zijn dan ook heel blij dat we samen met Godiva nog verder op deze behoefte kunnen inspelen met premium chocoladesnacks naast de verse producten van Delhaize Shop & Go, broodjes van Panos en koffie van Nespresso.”

Grote speler in België

Met ruim 540 tankstations en brandstoflevering aan professionele eindverbruikers en resellers, is Q8 één van de grootste brandstofspelers op de Belgische markt. Specifiek voor de transportsector heeft Q8 veertig International Diesel Services (IDS) stations in België. Het bedrijf is ook actief in de productie, marketing en verkoop van Q8-smeermiddelen.

In retail heeft Q8 in België en Luxemburg samen met Delhaize ook een uitgebreid netwerk van meer dan 130 lokale ‘Shop and Go’ convenience stores. Dankzij een samenwerking met Panos biedt Q8 verse broodjes en viennoiserie aan in ruim 90 Panos-corners. Verder zet Q8 samen met partner Ionity ook stappen in de E-Mobility-markt met een netwerk van (snel)laders.

Lees ook:

Onderwerpen: , , , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Q8 in België ziet kansen voor luxe chocolade in de shop | TankPro.nl

Q8 in België ziet kansen voor luxe chocolade in de shop

Bij twaalf snelwegstations van Q8 in België en Luxemburg kunnen klanten voortaan kiezen uit het assortiment van de Belgische chocolatier Godiva. Komende maanden volgen nog eens 32 locaties van Q8 in België en Luxemburg. Handig als je onderweg nog even snel op zoek moet naar een sinterklaascadeau.

Het bedrijf Godiva werd in 1926 in Brussel opgericht door de Belgische chocolatier Pierre Draps. De producten, waaronder truffels, pralines en softijs, worden wereldwijd verkocht. Bert Gillis, Retail Director Benelux bij Q8, ziet het chocolademerk als een mooie aanvulling op het assortiment in de tankshop. “We merken dat de vraag naar makkelijk bereikbare plaatsen om snel maar wel vers en kwalitatief te shoppen blijft stijgen, liefst op de weg die mensen toch al moeten doen. We zijn dan ook heel blij dat we samen met Godiva nog verder op deze behoefte kunnen inspelen met premium chocoladesnacks naast de verse producten van Delhaize Shop & Go, broodjes van Panos en koffie van Nespresso.”

Grote speler in België

Met ruim 540 tankstations en brandstoflevering aan professionele eindverbruikers en resellers, is Q8 één van de grootste brandstofspelers op de Belgische markt. Specifiek voor de transportsector heeft Q8 veertig International Diesel Services (IDS) stations in België. Het bedrijf is ook actief in de productie, marketing en verkoop van Q8-smeermiddelen.

In retail heeft Q8 in België en Luxemburg samen met Delhaize ook een uitgebreid netwerk van meer dan 130 lokale ‘Shop and Go’ convenience stores. Dankzij een samenwerking met Panos biedt Q8 verse broodjes en viennoiserie aan in ruim 90 Panos-corners. Verder zet Q8 samen met partner Ionity ook stappen in de E-Mobility-markt met een netwerk van (snel)laders.

Lees ook:

Onderwerpen: , , , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.