Kuster Energy in Groenlo winnaar van Tankstation Challenge

De winnaar van de tweede editie van de Tankstation Challenge is het nieuwe Multi Fuel Service Station van Kuster Energy in Groenlo. Tijdens de netwerkborrel op de eerste dag van de Tankstation Vakbeurs kreeg het Achterhoekse familiebedrijf de prijs uitgereikt. Het tankstation van Bie Olthof uit Nijverdal ging er met de zilveren medaille vandoor. De derde prijs was voor Shell-station De Jong uit Katwijk.

Het nieuwe tankstation van Kuster Energy langs de N18 in Groenlo, dat afgelopen zomer de deuren opende, scoorde zowel bij de drie mystery visits als in de vakjuryronde hoge ogen. “Dit is een zeer fraai, modern en eigentijds station met een groot assortiment en mooie bakkerij. Een unieke locatie met vergaderruimtes en lokale producten. De medewerkers zijn zeer gastvrij. Dit station is klaar voor de toekomst, niet alleen in de shop maar zeker ook op het voorterrein.”

Ook de nummer twee, Bie Olthof uit Nijverdal, scoorde op heel veel onderdelen uitstekend volgens de jury. “Service en vriendelijke bediening staan in een hoog vaandel op deze locatie, je voelt dat dit station veel vaste bezoekers heeft. Onlangs werd een prachtige, mooie, moderne zitgelegenheid boven gebouwd. Dit is een prachtig voorbeeld van ondernemers die constant op zoek gaan naar manieren en kansen om hun locatie verder te verbeteren.”

Shell station De Jong Katwijk – de nummer drie – viel op door de warme sfeer, volop zitmogelijkheden en een uitgebreide kaart. “Zelfs warme avondmaaltijden zijn er verkrijgbaar. Er draaide zelfs een kip in de grill. Leuk assortiment, ook om cadeautjes of keukengerei aan te schaffen.”

(Het artikel gaat verder onder de foto)

De vierde plaats was voor Esso De Rotonde uit ‘s-Gravenzande van Lagendijk Brandstof. “Leuk compact station dat stoer en industrieel is ingericht. Er wordt hier heel slim met de ruimte omgesprongen. Er is volop keuze in de bakery, er zijn cadeau-artikelen te koop en de goede doelen actie zorgt voor veel commitment in de buurt. Erg gastvriendelijke medewerkers.”

Op plek vijf eindigde Peut Ototol in Spijkenisse. Dit grote station viel bij de jury vooral op door het zeer uitgebreide aanbod aan producten en diensten, waaronder wasmachines en een dog wash. “Zelfs een ruimte voor een feestje of een vergadermogelijkheid. Er ligt een grote focus op food. En met succes. Tijdens de lunch was het hier heel erg druk.”

Mystery visits en vakjury

Afgelopen tijd ging vakblad TankPro samen met een groot aantal partners (Sligro, Newco Europe, Van Oers Snacks/GoodLife Foods, Lavazza Nederland, AB Interieurbouw, Breaking Habits, Roamler en Qlean-Tec) uit de branche op zoek naar de beste tankstations van Nederland. Voor de Tankstation Challenge konden alle tankstations van Nederland zich aanmelden. De deelnemers werden in de eerste ronde bezocht door drie mystery visitors. Tijdens het bezoek speelden vijf onderdelen een prominente rol: de kwaliteit van de koffie, het lunchgerecht, de vriendelijkheid/gastvrijheid van de bediening, de hygiëne/netheid van de locatie en de sfeer/ambiance. De vijf hoogst scorenden van deze lijst werden vervolgens bezocht door de vakjury. Daarin zaten vertegenwoordigers van alle partners.

De Tankstation Challenge is bedoeld om tankstations uit te dagen, te laten zien welke mooie stappen er in de markt gezet zijn én natuurlijk de beste shops in het zonnetje te zetten. Doel is bovendien om ondernemers te helpen bij het verbeteren van hun tankshop en advies te geven hoe ze hun prestaties naar een (nog) hoger plan kunnen tillen.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kuster Energy in Groenlo winnaar van Tankstation Challenge | TankPro.nl

Kuster Energy in Groenlo winnaar van Tankstation Challenge

De winnaar van de tweede editie van de Tankstation Challenge is het nieuwe Multi Fuel Service Station van Kuster Energy in Groenlo. Tijdens de netwerkborrel op de eerste dag van de Tankstation Vakbeurs kreeg het Achterhoekse familiebedrijf de prijs uitgereikt. Het tankstation van Bie Olthof uit Nijverdal ging er met de zilveren medaille vandoor. De derde prijs was voor Shell-station De Jong uit Katwijk.

Het nieuwe tankstation van Kuster Energy langs de N18 in Groenlo, dat afgelopen zomer de deuren opende, scoorde zowel bij de drie mystery visits als in de vakjuryronde hoge ogen. “Dit is een zeer fraai, modern en eigentijds station met een groot assortiment en mooie bakkerij. Een unieke locatie met vergaderruimtes en lokale producten. De medewerkers zijn zeer gastvrij. Dit station is klaar voor de toekomst, niet alleen in de shop maar zeker ook op het voorterrein.”

Ook de nummer twee, Bie Olthof uit Nijverdal, scoorde op heel veel onderdelen uitstekend volgens de jury. “Service en vriendelijke bediening staan in een hoog vaandel op deze locatie, je voelt dat dit station veel vaste bezoekers heeft. Onlangs werd een prachtige, mooie, moderne zitgelegenheid boven gebouwd. Dit is een prachtig voorbeeld van ondernemers die constant op zoek gaan naar manieren en kansen om hun locatie verder te verbeteren.”

Shell station De Jong Katwijk – de nummer drie – viel op door de warme sfeer, volop zitmogelijkheden en een uitgebreide kaart. “Zelfs warme avondmaaltijden zijn er verkrijgbaar. Er draaide zelfs een kip in de grill. Leuk assortiment, ook om cadeautjes of keukengerei aan te schaffen.”

(Het artikel gaat verder onder de foto)

De vierde plaats was voor Esso De Rotonde uit ‘s-Gravenzande van Lagendijk Brandstof. “Leuk compact station dat stoer en industrieel is ingericht. Er wordt hier heel slim met de ruimte omgesprongen. Er is volop keuze in de bakery, er zijn cadeau-artikelen te koop en de goede doelen actie zorgt voor veel commitment in de buurt. Erg gastvriendelijke medewerkers.”

Op plek vijf eindigde Peut Ototol in Spijkenisse. Dit grote station viel bij de jury vooral op door het zeer uitgebreide aanbod aan producten en diensten, waaronder wasmachines en een dog wash. “Zelfs een ruimte voor een feestje of een vergadermogelijkheid. Er ligt een grote focus op food. En met succes. Tijdens de lunch was het hier heel erg druk.”

Mystery visits en vakjury

Afgelopen tijd ging vakblad TankPro samen met een groot aantal partners (Sligro, Newco Europe, Van Oers Snacks/GoodLife Foods, Lavazza Nederland, AB Interieurbouw, Breaking Habits, Roamler en Qlean-Tec) uit de branche op zoek naar de beste tankstations van Nederland. Voor de Tankstation Challenge konden alle tankstations van Nederland zich aanmelden. De deelnemers werden in de eerste ronde bezocht door drie mystery visitors. Tijdens het bezoek speelden vijf onderdelen een prominente rol: de kwaliteit van de koffie, het lunchgerecht, de vriendelijkheid/gastvrijheid van de bediening, de hygiëne/netheid van de locatie en de sfeer/ambiance. De vijf hoogst scorenden van deze lijst werden vervolgens bezocht door de vakjury. Daarin zaten vertegenwoordigers van alle partners.

De Tankstation Challenge is bedoeld om tankstations uit te dagen, te laten zien welke mooie stappen er in de markt gezet zijn én natuurlijk de beste shops in het zonnetje te zetten. Doel is bovendien om ondernemers te helpen bij het verbeteren van hun tankshop en advies te geven hoe ze hun prestaties naar een (nog) hoger plan kunnen tillen.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.