Fotoreportage: EG Group presenteert nieuwe GO Fresh-bakery

Jarenlang was de GO Fresh-formule van Texaco een van dé voorbeelden voor de sector. Maar ruim vijf jaar na de introductie was het tijd voor een vernieuwde versie van dit concept. Onder de vlag van EG Group is de bakery-formule overgoten met een nieuw sausje. Het Esso-tankstation langs de A58 bij Oirschot had de primeur, gevolgd door een Esso-locatie langs de A9 bij Uitgeest. Vanaf september zullen er wekelijks maar liefst drie Go Fresh-bakeries in combinatie met een Spar-winkel geopend worden binnen het netwerk van EG Group.

Bekijk hieronder de uitgebreide fotoreportage:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fotoreportage: EG Group presenteert nieuwe GO Fresh-bakery | TankPro.nl

Fotoreportage: EG Group presenteert nieuwe GO Fresh-bakery

Jarenlang was de GO Fresh-formule van Texaco een van dé voorbeelden voor de sector. Maar ruim vijf jaar na de introductie was het tijd voor een vernieuwde versie van dit concept. Onder de vlag van EG Group is de bakery-formule overgoten met een nieuw sausje. Het Esso-tankstation langs de A58 bij Oirschot had de primeur, gevolgd door een Esso-locatie langs de A9 bij Uitgeest. Vanaf september zullen er wekelijks maar liefst drie Go Fresh-bakeries in combinatie met een Spar-winkel geopend worden binnen het netwerk van EG Group.

Bekijk hieronder de uitgebreide fotoreportage:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.