Onderzoek duurzame inzetbaarheid tankstations en carwashes

OOTW, het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor Tankstations en Wasbedrijven, voert een online onderzoek uit naar de duurzame inzetbaarheid van personeel van tankstations en wasgelegenheden. Werkgevers en werknemers wordt gevraagd om een korte vragenlijst in te vullen. 

OOTW stelde een vragenlijst op. De uitkomsten van de enquête geven inzicht in de manier waarop het fonds de ondersteuning op het gebied van duurzame inzetbaarheid verder kan ontwikkelen. Om die verbeterslag te kunnen maken, is input van werknemers en werkgevers die werkzaam zijn in de tankstation- en carwashbranche gewenst. Het invullen van de lijst is mogelijk op elk mobiel apparaat. In circa tien minuten is de klus geklaard. De enquête kan nog tot 24 juli 2019 ingevuld worden.

In het O&O Fonds Tankstations en Wasbedrijven (OOTW) werken werkgevers en vakbonden binnen de sector tankstations en wasbedrijven samen om bij te dragen aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in de sector.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Onderzoek duurzame inzetbaarheid tankstations en carwashes | TankPro.nl

Onderzoek duurzame inzetbaarheid tankstations en carwashes

OOTW, het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor Tankstations en Wasbedrijven, voert een online onderzoek uit naar de duurzame inzetbaarheid van personeel van tankstations en wasgelegenheden. Werkgevers en werknemers wordt gevraagd om een korte vragenlijst in te vullen. 

OOTW stelde een vragenlijst op. De uitkomsten van de enquête geven inzicht in de manier waarop het fonds de ondersteuning op het gebied van duurzame inzetbaarheid verder kan ontwikkelen. Om die verbeterslag te kunnen maken, is input van werknemers en werkgevers die werkzaam zijn in de tankstation- en carwashbranche gewenst. Het invullen van de lijst is mogelijk op elk mobiel apparaat. In circa tien minuten is de klus geklaard. De enquête kan nog tot 24 juli 2019 ingevuld worden.

In het O&O Fonds Tankstations en Wasbedrijven (OOTW) werken werkgevers en vakbonden binnen de sector tankstations en wasbedrijven samen om bij te dragen aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in de sector.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.