Nieuwe bestelapp geïntroduceerd door Spare Rib Express

Spare Rib Express heeft een nieuwe bestelapp gepresenteerd. De app is in lijn met de nieuwe website en ontwikkeld op basis van de vernieuwde huisstijl van de formule. De app is bedoeld om het bestelgemak voor de klant verder te vergroten. Het foodconcept maakte onlangs bekend zich komende tijd nog meer op het petrolkanaal te willen richten.

“Wij willen de consument een eenvoudige bestelervaring geven met een eigen, persoonlijke omgeving”, vertelt David Pinedo, commercial manager bij Spare Rib Express. Met de nieuwe app wordt niet alleen het bestelproces versneld, maar ook de wachttijden van de klant. Dat levert franchisenemers minder vragen op over aflevermomenten.

De nieuwe app is geschikt voor Android en iOS en staat in live-verbinding met het digitale platform van de formule, wat maakt dat centrale aanpassingen gelijktijdig worden gewijzigd. Tevens beschikt de app over verschillende functies die de klant een prettige bestelervaring geven. Zo kunnen Spare Rib Express-klanten in een eigen persoonlijke omgeving, de VIP-lounge, bij elke bestelling punten sparen voor smakelijke extra’s en kortingen. Met de bestelapp krijgen zij bovendien exclusiviteit bij promoties, winacties en nieuwe gerechten.

Kansen voor petrol

Sinds 2016 is de keten actief in de petrolbranche met het To Go-concept. De eerste shop waar begonnen werd, ligt in Groningen. De vestiging bij een tankstation van Tango behoort volgens Spare Rib Express inmiddels tot de topvijf van best presterende locaties. Dit jaar zal er onder meer een nieuwe To Go-locatie geopend worden in Doetinchem. In 2020 komt er in samenwerking met AVIA Marees een vestiging op het foodcourt in Hoorn, vlakbij de A7.

Lees ook: 

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe bestelapp geïntroduceerd door Spare Rib Express | TankPro.nl

Nieuwe bestelapp geïntroduceerd door Spare Rib Express

Spare Rib Express heeft een nieuwe bestelapp gepresenteerd. De app is in lijn met de nieuwe website en ontwikkeld op basis van de vernieuwde huisstijl van de formule. De app is bedoeld om het bestelgemak voor de klant verder te vergroten. Het foodconcept maakte onlangs bekend zich komende tijd nog meer op het petrolkanaal te willen richten.

“Wij willen de consument een eenvoudige bestelervaring geven met een eigen, persoonlijke omgeving”, vertelt David Pinedo, commercial manager bij Spare Rib Express. Met de nieuwe app wordt niet alleen het bestelproces versneld, maar ook de wachttijden van de klant. Dat levert franchisenemers minder vragen op over aflevermomenten.

De nieuwe app is geschikt voor Android en iOS en staat in live-verbinding met het digitale platform van de formule, wat maakt dat centrale aanpassingen gelijktijdig worden gewijzigd. Tevens beschikt de app over verschillende functies die de klant een prettige bestelervaring geven. Zo kunnen Spare Rib Express-klanten in een eigen persoonlijke omgeving, de VIP-lounge, bij elke bestelling punten sparen voor smakelijke extra’s en kortingen. Met de bestelapp krijgen zij bovendien exclusiviteit bij promoties, winacties en nieuwe gerechten.

Kansen voor petrol

Sinds 2016 is de keten actief in de petrolbranche met het To Go-concept. De eerste shop waar begonnen werd, ligt in Groningen. De vestiging bij een tankstation van Tango behoort volgens Spare Rib Express inmiddels tot de topvijf van best presterende locaties. Dit jaar zal er onder meer een nieuwe To Go-locatie geopend worden in Doetinchem. In 2020 komt er in samenwerking met AVIA Marees een vestiging op het foodcourt in Hoorn, vlakbij de A7.

Lees ook: 

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.