Spare Rib Express ziet kansen voor tankstations

Spare Rib Express wil zich nog meer op het petrolkanaal gaan richten. Het concept is volgens de keten bij uitstek geschikt voor tankstations. Dit jaar zal er onder meer een nieuwe To Go-locatie geopend worden in Doetinchem. In 2020 komt er in samenwerking met AVIA Marees een vestiging op het foodcourt in Hoorn, vlakbij de A7.

Sinds 2016 is de keten actief in de petrolbranche met het To Go-concept. De eerste shop waar begonnen werd, ligt in Groningen. De vestiging bij een tankstation van Tango behoort volgens Spare Rib Express inmiddels tot de topvijf van best presterende locaties. Reden om de banden met de sector verder aan te halen.

“Eén van de belangrijke elementen waarom onze formule het goed doet, staat direct in relatie tot ons assortiment en de ambachtelijke bereiding. Ons lunchassortiment bestaat uit luxe flaguettes die stuk voor stuk ontworpen zijn met een smaakelementen die net wat anders zijn dan wat je normaliter ziet binnen petrol”, vindt David Pinedo, commercial manager bij Spare Rib Express.

Spare Rib Express is op zoek naar petrollocaties voor nieuwe en bestaande franchisenemers en bestaande uitbaters die met het concept willen starten, vertelt Pinedo. “Omdat wij ons nog meer op het petrolkanaal willen richten hebben wij een upgrade laten uitvoeren van het To Go concept dat nog meer in lijn is met onze kernidentiteit. De Horecafabriek, een architect die sterk is in horecaconcepten, heeft in het ontwerp meer ambiance, sfeervolle elementen als planten, stoffen banken en meer ruimte voor instore dining geïnitieerd. Hiermee laten we nog meer zien wie we zijn, een bezorgrestaurant met maaltijden op restaurantniveau”, aldus Pinedo.

Lees ook: 

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Spare Rib Express ziet kansen voor tankstations | TankPro.nl

Spare Rib Express ziet kansen voor tankstations

Spare Rib Express wil zich nog meer op het petrolkanaal gaan richten. Het concept is volgens de keten bij uitstek geschikt voor tankstations. Dit jaar zal er onder meer een nieuwe To Go-locatie geopend worden in Doetinchem. In 2020 komt er in samenwerking met AVIA Marees een vestiging op het foodcourt in Hoorn, vlakbij de A7.

Sinds 2016 is de keten actief in de petrolbranche met het To Go-concept. De eerste shop waar begonnen werd, ligt in Groningen. De vestiging bij een tankstation van Tango behoort volgens Spare Rib Express inmiddels tot de topvijf van best presterende locaties. Reden om de banden met de sector verder aan te halen.

“Eén van de belangrijke elementen waarom onze formule het goed doet, staat direct in relatie tot ons assortiment en de ambachtelijke bereiding. Ons lunchassortiment bestaat uit luxe flaguettes die stuk voor stuk ontworpen zijn met een smaakelementen die net wat anders zijn dan wat je normaliter ziet binnen petrol”, vindt David Pinedo, commercial manager bij Spare Rib Express.

Spare Rib Express is op zoek naar petrollocaties voor nieuwe en bestaande franchisenemers en bestaande uitbaters die met het concept willen starten, vertelt Pinedo. “Omdat wij ons nog meer op het petrolkanaal willen richten hebben wij een upgrade laten uitvoeren van het To Go concept dat nog meer in lijn is met onze kernidentiteit. De Horecafabriek, een architect die sterk is in horecaconcepten, heeft in het ontwerp meer ambiance, sfeervolle elementen als planten, stoffen banken en meer ruimte voor instore dining geïnitieerd. Hiermee laten we nog meer zien wie we zijn, een bezorgrestaurant met maaltijden op restaurantniveau”, aldus Pinedo.

Lees ook: 

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.