Foto: Lekkerland

Lekkerland organiseert Convenience in Actie in Maarssen

Foto: Lekkerland

In De Fabrique in Maarssen staat op zondag 31 maart en maandag 1 april het evenement Convenience in Actie op het programma. De organisatie is in handen van Lekkerland. Twee dagen lang worden bezoekers meegenomen door de wereld van convenience. Volgens de organisatoren belooft het een avontuurlijke reis door het on-the-go-landschap te worden vol workshops, proeverijen, presentaties en innovaties. Ook voor de tankstationbranche valt er genoeg te ontdekken. 

Op het programma staan onder meer sessies over goede koffie, van de juiste apparatuur en de koffie zelf tot het design van de koffiehoek in de shop. Ook de mesloze keuken staat centraal. Verder is er volop aandacht voor ontwikkelingen op het gebied van food. Wat zijn de laatste trends?

In Maarssen wordt bovendien ingegaan op het toenemende aanbod van de e-sigaret. Welke mogelijkheden zijn er en hoe kom je tot de juiste keuzes en een zo optimaal mogelijk schappenplan? Voor alle deelnemers in de tabaksketen gelden vanaf 20 mei Europese richtlijnen voor Track & Trace. Wat betekent dit precies en hoe moet je hierop inspelen?

Toekomst centraal

“Bij Lekkerland begrijpen we niet alleen hoe de convenience wereld van de toekomst eruit ziet, we weten ook hoe deze vorm te geven”, vertelt Freek van Beek, Country manager van Lekkerland Nederland. “Daar houden we ons namelijk elke dag mee bezig. Want om ‘Your most convenient partner’ te zijn, staan we altijd en overal klaar voor onze partners. Alles om ondernemingen nóg succesvoller te maken.”

Meer informatie over Convenience in Actie is te vinden op de website van het evenement. Ook inschrijven is hier mogelijk.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Lekkerland organiseert Convenience in Actie in Maarssen | TankPro.nl
Foto: Lekkerland

Lekkerland organiseert Convenience in Actie in Maarssen

Foto: Lekkerland

In De Fabrique in Maarssen staat op zondag 31 maart en maandag 1 april het evenement Convenience in Actie op het programma. De organisatie is in handen van Lekkerland. Twee dagen lang worden bezoekers meegenomen door de wereld van convenience. Volgens de organisatoren belooft het een avontuurlijke reis door het on-the-go-landschap te worden vol workshops, proeverijen, presentaties en innovaties. Ook voor de tankstationbranche valt er genoeg te ontdekken. 

Op het programma staan onder meer sessies over goede koffie, van de juiste apparatuur en de koffie zelf tot het design van de koffiehoek in de shop. Ook de mesloze keuken staat centraal. Verder is er volop aandacht voor ontwikkelingen op het gebied van food. Wat zijn de laatste trends?

In Maarssen wordt bovendien ingegaan op het toenemende aanbod van de e-sigaret. Welke mogelijkheden zijn er en hoe kom je tot de juiste keuzes en een zo optimaal mogelijk schappenplan? Voor alle deelnemers in de tabaksketen gelden vanaf 20 mei Europese richtlijnen voor Track & Trace. Wat betekent dit precies en hoe moet je hierop inspelen?

Toekomst centraal

“Bij Lekkerland begrijpen we niet alleen hoe de convenience wereld van de toekomst eruit ziet, we weten ook hoe deze vorm te geven”, vertelt Freek van Beek, Country manager van Lekkerland Nederland. “Daar houden we ons namelijk elke dag mee bezig. Want om ‘Your most convenient partner’ te zijn, staan we altijd en overal klaar voor onze partners. Alles om ondernemingen nóg succesvoller te maken.”

Meer informatie over Convenience in Actie is te vinden op de website van het evenement. Ook inschrijven is hier mogelijk.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.