Romantisch dineren in tankstation van AVIA langs de snelweg

Negen verliefde koppels kunnen donderdag genieten van een Valentijnsdiner bij het AVIA-tankstation Lonnekermeer langs de snelweg A1. Hush AVIA Lonnekermeer heeft dan namelijk een romantisch Valentijnsdiner in petto voor een aantal Facebookfans van de locatie. 

Voor deze gelegenheid wordt het restaurantdeel van het tankstation omgetoverd tot een liefdeswalhalla, laat Leonie Kamp van AVIA Weghorst weten. Op deze speciale avond krijgen de gasten een culinair driegangenmenu geserveerd. “Rond de kerst hadden we in ons tankstation een Hush Wish Tree staan. Gasten konden hier een wens in achterlaten en een aantal van deze wensen laten we in 2019 uitkomen.”

“Eén van de wensen was de wens van Bente, een romantisch diner in ons restaurant mét onze lekkere gehaktballen. Op 5 februari hebben we de wens van Bente, die op die dag 9 jaar samen was met haar partner, laten uitkomen. We hadden een romantisch hoekje op onze locatie ingericht. De avond was zo’n groot succes dat we hebben besloten met Valentijnsdag nog meer mensen te willen laten genieten van zo’n geweldige avond.”

Volledige maaltijden

AVIA Weghorst zet flink in op het aanbieden van volledige maaltijden aan klanten van het tankstation. “Wij verrassen op onze Hush-locaties dagelijks onze gasten met culinaire hoogstandjes vanuit ons kookeiland, maar een volledig driegangenmenu hebben wij nog niet eerder in het tankstation geserveerd.”

Hush is een food- en giftconcept ontwikkeld door AVIA Weghorst in 2015. In 2016 bemachtigde dit concept een plaats in de Food Influencers top 100 van FavorFlav. Inmiddels zijn er twee AVIA-locaties uitgerust met het Hush-concept, in Hengelo en aan de A1. Er worden dit jaar nog twee locaties geopend, in Enter en Enschede.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Romantisch dineren in tankstation van AVIA langs de snelweg | TankPro.nl

Romantisch dineren in tankstation van AVIA langs de snelweg

Negen verliefde koppels kunnen donderdag genieten van een Valentijnsdiner bij het AVIA-tankstation Lonnekermeer langs de snelweg A1. Hush AVIA Lonnekermeer heeft dan namelijk een romantisch Valentijnsdiner in petto voor een aantal Facebookfans van de locatie. 

Voor deze gelegenheid wordt het restaurantdeel van het tankstation omgetoverd tot een liefdeswalhalla, laat Leonie Kamp van AVIA Weghorst weten. Op deze speciale avond krijgen de gasten een culinair driegangenmenu geserveerd. “Rond de kerst hadden we in ons tankstation een Hush Wish Tree staan. Gasten konden hier een wens in achterlaten en een aantal van deze wensen laten we in 2019 uitkomen.”

“Eén van de wensen was de wens van Bente, een romantisch diner in ons restaurant mét onze lekkere gehaktballen. Op 5 februari hebben we de wens van Bente, die op die dag 9 jaar samen was met haar partner, laten uitkomen. We hadden een romantisch hoekje op onze locatie ingericht. De avond was zo’n groot succes dat we hebben besloten met Valentijnsdag nog meer mensen te willen laten genieten van zo’n geweldige avond.”

Volledige maaltijden

AVIA Weghorst zet flink in op het aanbieden van volledige maaltijden aan klanten van het tankstation. “Wij verrassen op onze Hush-locaties dagelijks onze gasten met culinaire hoogstandjes vanuit ons kookeiland, maar een volledig driegangenmenu hebben wij nog niet eerder in het tankstation geserveerd.”

Hush is een food- en giftconcept ontwikkeld door AVIA Weghorst in 2015. In 2016 bemachtigde dit concept een plaats in de Food Influencers top 100 van FavorFlav. Inmiddels zijn er twee AVIA-locaties uitgerust met het Hush-concept, in Hengelo en aan de A1. Er worden dit jaar nog twee locaties geopend, in Enter en Enschede.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.