Total Nederland gekroond tot winnaar Foodservice Award 2019

Café Bonjour van Total heeft een Foodservice Award in de wacht gesleept. Total Nederland gooide in de categorie tankstations de hoogste ogen en kwam als winnaar uit de bus. De afgelopen maanden beoordeelden 20.000 consumenten foodservice-bedrijven in verschillende categorieën op een groot aantal aspecten. Het gemiddelde eindcijfer van Total was een 7,55.

“Fantastisch dat we deze award in ontvangst mogen nemen”, reageert Frits Morrema, manager retail marketing & communication van Total Nederland. “Dat consumenten ons als beste beoordelen is een hele eer, de kroon op ons werk. Want we hebben het afgelopen jaar flink aan de weg getimmerd”.

In 2018 rolde Total Nederland het COSIE-shopconcept verder uit in het land. COSIE staat voor Coffee, Sandwiches, Inspiration & Experience. Morrema: “Daarmee zetten we in op kwaliteit en beleving. Met baristakoffie, verse sapjes en culinaire sandwiches, gepresenteerd in een moderne en sfeervolle omgeving, krijg je bij Total het restaurantgevoel. COSIE maakt het tankstation tot een plek waar weggebruikers graag komen én terugkomen. Deze award is een mooie bevestiging van onze inspanningen.”

De Foodservice Awards werden dit jaar voor de eerste keer uitgereikt. Een groep van 20.000 consumenten gaf in verschillende categorieën een beoordeling op onder meer prijs, kwaliteit, samenstelling van het assortiment, deskundigheid en klantvriendelijkheid. Total nam de prijs in ontvangst tijdens de Horecava in RAI Amsterdam.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Total Nederland gekroond tot winnaar Foodservice Award 2019 | TankPro.nl

Total Nederland gekroond tot winnaar Foodservice Award 2019

Café Bonjour van Total heeft een Foodservice Award in de wacht gesleept. Total Nederland gooide in de categorie tankstations de hoogste ogen en kwam als winnaar uit de bus. De afgelopen maanden beoordeelden 20.000 consumenten foodservice-bedrijven in verschillende categorieën op een groot aantal aspecten. Het gemiddelde eindcijfer van Total was een 7,55.

“Fantastisch dat we deze award in ontvangst mogen nemen”, reageert Frits Morrema, manager retail marketing & communication van Total Nederland. “Dat consumenten ons als beste beoordelen is een hele eer, de kroon op ons werk. Want we hebben het afgelopen jaar flink aan de weg getimmerd”.

In 2018 rolde Total Nederland het COSIE-shopconcept verder uit in het land. COSIE staat voor Coffee, Sandwiches, Inspiration & Experience. Morrema: “Daarmee zetten we in op kwaliteit en beleving. Met baristakoffie, verse sapjes en culinaire sandwiches, gepresenteerd in een moderne en sfeervolle omgeving, krijg je bij Total het restaurantgevoel. COSIE maakt het tankstation tot een plek waar weggebruikers graag komen én terugkomen. Deze award is een mooie bevestiging van onze inspanningen.”

De Foodservice Awards werden dit jaar voor de eerste keer uitgereikt. Een groep van 20.000 consumenten gaf in verschillende categorieën een beoordeling op onder meer prijs, kwaliteit, samenstelling van het assortiment, deskundigheid en klantvriendelijkheid. Total nam de prijs in ontvangst tijdens de Horecava in RAI Amsterdam.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.